Queenie Ziting Xiang ja koko EPS TU18 joukkue odottaa Suomen Cup ottelusta kauden parasta peliä.

Naisten Suomen Cupin arvonnassa EPSn T18-joukkueen vastustajaksi Cupin viidennelle kierrokselle arpoutui Kansallisessa Liigassa pelaava HPS eli Helsingin Palloseura. Vastus on äärimmäisen kova sillä naisten Cupissa on mukana enää 16 parasta joukkuetta. HPS on tälläkin hetkellä Kansallisessa Liigassa komeasti kolmantena kerättyään 9 ottelusta 19 pistettä.

Ottelu pelataan Espoonlahdessa jo ensi viikon keskiviikkona 3.7. ja kamppailu starttaa klo 18. Saavuthan paikalle kannustamaan EPSn upeasti pelanneita tyttöjä!

Hienon Cup-taipaleen pelannut B SM-sarjaa pelaava EPS T18 aloitti urakkansa toisella kierroksella kaadettuaan Nelosessa pelaavan EPSn Naisten kakkosjoukkueen peräti 11-0.

Kolmannella kierroksella Ykkösen EBKta vastaan trillerimäinen paikallispeli huipentui Espoonlahdessa pilkkukisaan jonka tytöt veivät niukasti nimiinsä 4-3 varsinaisen peliajan päätyttyä 1-1.

Neljännelläkin kierroksella nähtiin draamaa. Nelosen joukkue FC Kiffen tarjosi Töölössä pelatussa ottelussa kovan vastuksen ja jälleen varsinainen peliaika päättyi 1-1 tasatulokseen. Pilkkukisassa EPSn hermot olivat kuitenkin jälleen terästä ja pilkkukisa punaisille taas numeroin 4-3.

Jo tässä kohtaa voidaan nostaa hattua tyttöjen erinomaiselle menestykselle. Siltikin nälkää varmasti edelleen riittää ja Kansallisen Liigan joukkuettakin lähdetään tosissaan haastamaan. Täysillä loppuun asti, kävi miten kävi!

Peliin on vapaa pääsy ja Cafe Tekis palvelee ottelun aikana.

27.6.2024 EPS mediatiimi