Espoon Palloseuran Jalkapallo ry

Ilo, urheilullisuus, yhteisöllisyys

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n tavoite on tuottaa jalkapalloharrastuksen avulla onnistumisen elämyksiä ja iloa seuran pelaajille, heidän perheenjäsenilleen sekä joukkueiden toimihenkilöille seuran toiminta-alueella Suur-Espoonlahdessa. Toiminnan ydin on hyvän ja kehittävän jalkapalloharrastuksen mahdollistaminen.

Pidämme jokaisesta huolta

Kaikki huomioiva toimintakulttuuri ja rohkeat tavoitteet

VISIO

Tavoitteenamme on olla suomalaisen jalkapalloseuratoiminnan edelläkävijä.

MISSIO

Tuotamme iloa ja elämyksiä jalkapallon parissa. Tarjoamme pelaajille kehitys- ja oppimisympäristön, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä kohti kunkin omaa huippua.

ARVOT

EPS:n kolme tärkeintä arvoa ovat Ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys

EPS tekee yhteistyötä liikunta- ja urheilualan toimijoiden, Espoon kaupungin ja yritysten kanssa luodakseen mahdollisimman hyvän ympäristön pelaajien kehittymiseksi, ilon lisäämiseksi ja alueen yhteisöllisyyden kehittämiseksi.