Harrasta Jalkapalloa

Iloa ja elämyksiä jalkapallon parissa

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Yli 1800 jäsenen seurassa työskentelee 23 päätoimista henkilöä.

Tarjoamme mahdollisuuden jalkapalloharrastukseen kolmevuotiaista perhefutareista senioreihin ja aikuisten kuntofutisryhmiin.

Nuorten ikäluokissa käytämme ikäluokkamallia. Siinä jokaisella ikäluokalla on seuran päätoiminen ikäluokkavalmentaja, joka vastaa ikäluokan valmennuksesta kokonaisuutena. Jokaisella ikäluokan joukkueella on oma vapaaehtoisista ja/tai oto-valmentajista koostuva valmennusryhmänsä, joiden johtajana ja tukena ikäluokkavalmentaja toimii.

Tervetuloa siis pelaamaan jalkapalloa Espoon Palloseuraan, mukaan pääset kuntoon tai taitoihin katsomatta. Jokaiselle löytyy sopiva ympäristö oppia ja pelata jalkapalloa.

EPS jäsenyys

Seuran jäsenenä tuet toimintaa ja voit vaikuttaa!

EPS jäsenmaksu on 40€
(kalenterivuosi 2022)