Kuva: Kari Ruutu

Nelosessa pelaava FC Kiffen kaatui Töölössä rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

EPSn Kakkosta pelaava Naisten edustusjoukkue ei osallistunut tällä kaudella ollenkaan Suomen Cupiin mutta tyttöjen B SM-sarjaa pelaava T18, jonka ringissä paljon myös samoja pelaajia, on edennyt upeasti jo viidennelle kierrokselle!

Töölössä Kiffenin kotikentällä pelattu ottelu alkoi hankalasti kun Rosa Niemi vei emännät 1-0 johtoon jo 3. peliminuutilla.

EPSn Pinja Rämö kuitenkin tasoitti komeasti 33. minuutilla. Toinen puoliaika ei tuonut lisäosumia joten kuten miesten Cupissakin viikonloppuna päädyttiin naisissakin pilkkukisaan.

Rankkareissa tytöt hallitsivat hermonsa upeasti ihan kuten viime kierroksellakin kun EBK pudotettiin pilkuilla Espoonlahdessa.

Kaikki EPSn 4 laukojaa, Sara Attola, Ellen Ainasoja, Wilma Nokio ja Sara Hellsten onnistuivat. Kun Kiffenin 3. ja 5. yritys eivät menneet maaliin vei EPS pilkut ja jatkopaikan.

Mukana Cupissa on enää 16 joukkuetta, mm. kaikki Kansallisen Liigan jengit, joten suoritusta voi pitää erinomaisena.

Cupin seuraava ottelu pelataan lähtökohtaisesti 3.7. tai sen ympärillä. EPSn vastus, pelipaikka ja tarkempi ajankohta selviävät Palloliiton arvontatilaisuudessa 27.6.

MATKASSA MUKANA