Kesän 2024 jalkapalloleirit

Espoon Palloseura tarjoaa kivaa tekemistä kesän leireillään. Tarjolla on jo klassikoksi muodostunut Copa Del Espoonlahti -pelileiri jossa kilpaillaa kotikentän mestaruuskamppailu. Taito- ja maalivahtileirillä kehitetään jalkapallotaitoja ja vietetään hauskat ensimmäiset kesäloman aamupäivät futiksen parissa. Potku- ja maalivahtileirillä potkutekniikkavalmentaja Janne Karppinen nostaa laukaksesi uudelle tasolle.

Taito- ja maalivahtileiri 3.-5.6.2024

Leiri on tarkoitettu kaikille 2013–2010 syntyneille tyttö- ja poikapelaajille, jotka haluavat kehittää jalkapallotaitojaan laadukkaassa valmennuksessa sekä viettää hauskat ensimmäiset kesäloman aamupäivät futiksen parissa.

Leiri on avoin kaikkien seurojen futareille. Muodostamme leirillä pienryhmiä osallistujien iän ja kokemuksen mukaisesti.

Copa del Espoonlahti 17.-19.6.2024

Tämä!
Vaikka olisit maailmanmestari, mutta kotikentällä kakkonen, suuret puheesi eivät tee kavereihin vaikutusta. Tulikuuma pienpeliturnaus Espoonlahdessa 8-12-vuotiaille päälliköille.

Potkutekniikka- ja maalivahtileiri 5.-7.8.2024

Hio kopit ja kudit kuntoon ennen syyskauden pelejä.
EPS järjestää yhdessä kokeneen potkutekniikkavalmentaja Janne Karppisen kanssa 2016-2012 syntyneille tytöille ja pojille potkuvalmennus ja tekniikkaleirin sekä erillisen maalivahdeille suunnatun MV-valmennus osion. Mv-leiristä vastaa Ykkösveska. Leirit toimivat yhteistyössä samalla kentällä, pelaaja voi ilmoittautua vain jompaan kumpaan leiriin.