EPSn miehet pelaavat seuraavaksi jälleen kotona mutta hieman harvinaisempana ajankohtana sunnuntai-iltana. Vastaan asettuu Pallokerho Keski-Uusimaa Keravalta. Eli tuttavallisemmin PKKU.

EPSllä on menossa tuloksekkaasti koko kauden toistaiseksi paras jakso. Alla on kaksi komeaa voittoa niin kotona (2-0 FC Jazz) kuin keskiviikolta ensi kertaa vieraissa (1-0 FC Vaajakoski). Kun näitä pelejä vielä edelsi 0-0 tasapeli Klubi 04ää vastaan Helsingissä on EPSllä peräti 7 pistettä kolmesta edellisestä pelistä.

Puolustus on ollut EPSn ykkösase, mainituissa peleissä omiin ei ole mennyt maaliakaan ja Oskar Lyberopoulos on pitänyt yhteensä nollat jo neljästi Ykkösen kaudella. Hyökkäyksen osalta tehoja on alkanut myös löytyä selvästi enemmän kuin kauden ensimmäisissä peleissä. Laith Azhar johtaa edelleen koko Ykkösen maalipörssiä neljällä osumallaan. Oscar Dahlfors on esiintynyt myös vahvasti edellisissä peleissä ja saanut kuparisen kertaalleen rikottua. Olisiko sunnuntaina ehkä myös vaikkapa Ayuub Ahmed-Nurin, Topi Järvisen tai Ville Kiisken aika osua Ykkösessä?

Vastustaja PKKUn, joka EPSn tavoin pelaa seurahistoriansa ensimäistä kautta Ykkösessä, kausi alkoi synkästi. PKKU hävisi peräti kuusi ensimmäistä otteluaan. Ensimmäinen, varmasti henkisesti todella arvokas voitto tuli keskiviikkona kun RoPS kaadettiin Keravalla peräti 3-0. PKKU tekee yhteistyötä Veikkausliigaan nousseen Gnistanin kanssa ja lainapelaajat ovat olleet tärkeässä roolissa. “Gnisulaisista” etenkin Kasperi Liikonen kunnostautui RoPSin kaadossa kahdella maalillaan.

Vastustajan kokoonpano kuitenkin myös elää jonkun verran riippuen siitä ketä lainamiehiä kulloinkin on käytettävissä ja se voi tarjota yhden mahdollisen syyn ailahteleville peliesityksille. Sarjataulukon perusteella EPS on ilman muuta ennakkosuosikki majaillessaan peräti viidennellä paikalla PKKUn ollessa tällä hetkellä vasta kymmenes.

EPSn puolustaja Muad Ahmed ennakoi ottelua seuraavasti:

“Viime peli oli tosi hyvä, vaikka oli raskas peli silti saatiin voitto. On ollut hyvä treeniviikko ja palauduttu hyvin. Seuraavaan peliin mennään todella kovaa ja samalla tavalla haetaan kolme pistettä myös kotikentällä. PKKU on varmasti kova vastus kun voittivat edellisen pelinsä 3-0 joten laitetaan kaikki kentälle viikonloppuna”.

EPS-PKKU ottelu käynnistyy Espoonlahden Urheilupuistossa sunnuntaina 26.5. klo 18.30 (portit auki klo 17:30)

Espoonlahdessa luodaan viihdettä, tarinoita ja kohtaamisia.

Ottelussa tarjolla tutusti EPS Tapahtumabuffetti sekä Hodarikeisarin ja Espoon Oman Panimon tuotteita.

Etäkatsojia palvelee maksullinen selostusstriimi, linkki löytyy Palloliiton Tulospalvelun kautta.

Seuran omat juniorit maksutta tapahtuma-alueelle näyttämällä MyClub sovelluksen jäsenkorttia, ja pukeutuneena Epsiin.

Liput portilta ja ennakkoon €10. Seniorilippu portilta €5 (v. 1957 ja aikaisemmin syntuneet). Lapset 0-5 v maksutta maksavan aikuisen seurassa.Lääkärikeskus Mehiläinen tarjoaa EPS yhteisön jäsenille mahdollisuuden punkkirokotukseen sunnuntaina 26.5. klo 17:30-19:00 Miesten Ykkösen kotiottelun yhteydessä.


Tapahtuma-alueen portit aukeavat klo 17:30 ja rokotuspisteen löydä kylttejä seuraten. Hinta 71,30€ (mobiilietuna 62€).

Perussuoja saavutetaan kolmella pistoksella, joista kaksi ensimmäistä annetaan ennen punkkikautta ja kolmas seuraavana talvena.
Ensimmäiset kaksi punkkirokotetta annetaan 1–3 kuukauden välein
Kolmas annos 5–12 kuukautta toisen annoksen jälkeen.
Täysi rokotesuoja on voimassa kahden viikon kuluttua toisesta pistoksesta. Tehosteannoksia suositellaan sen jälkeen säännöllisin väliajoin.

Lue lisää : Punkkirokote – Mehiläinen (mehilainen.fi)

KAUSIKORTTI 2024

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Miesten kotiotteluihin (Suomen Cup, Miesten Ykkönen ja mahdolliset karsintapelit). Tapahtuma-alue aukeaa 60 min ennen ottelun alkua.

Hyppää nyt mukaan matkaan.

Kausikortti 75€  (sis. postitus).


MATKASSA MUKANA