Lääkärikeskus Mehiläinen tarjoaa EPS yhteisön jäsenille mahdollisuuden punkkirokotukseen sunnuntaina 26.5. klo 17:30-19:00 Miesten Ykkösen kotiottelun yhteydessä.
Tapahtuma-alueen portit aukeavat klo 17:30 ja rokotuspisteen löydä kylttejä seuraten. Hinta 71,30€ (mobiilietuna 62€).

Perussuoja saavutetaan kolmella pistoksella, joista kaksi ensimmäistä annetaan ennen punkkikautta ja kolmas seuraavana talvena.
Ensimmäiset kaksi punkkirokotetta annetaan 1–3 kuukauden välein
Kolmas annos 5–12 kuukautta toisen annoksen jälkeen.
Täysi rokotesuoja on voimassa kahden viikon kuluttua toisesta pistoksesta. Tehosteannoksia suositellaan sen jälkeen säännöllisin väliajoin.

Lue lisää : Punkkirokote – Mehiläinen (mehilainen.fi)

MIESTEN YKKÖNEN
EPS – PKKU alkaa klo 18:30. Portit aukeavat klo. 17:30

Seuran omat juniorit maksutta tapahtuma-alueelle näyttämällä MyClub sovelluksen jäsenkorttia, ja pukeutuneena Epsiin.

Nappulakatsomoon on myös vanhemmilla maksuton sisäänpääsy (juoksusuoralla, koripallokentän puoleisessa päädyssä).
Liput portilta ja ennakkoon €10. Seniorilippu portilta €5 (v. 1957 ja aikaisemmin syntuneet). Lapset 0-5 v maksutta maksavan aikuisen seurassa.

Rekisteröidy Mehiläisen Oma Urheiluun, jonka jälkeen yksityiskäyntisi missä tahansa Mehiläisessä kerryttää seuralle lisää bonusta (pl. työelämäpalvelut). Rekisteröinti vie vain pienen hetken.

1. Avaa OmaMehiläinen-sovellus, tai lataa se sovelluskaupastasi ja rekisteröidy. OmaMehiläisen käyttäjäksi seuraamalla sovelluksen ohjeita
2. Avaa kohta ”OmaUrheilu” sovelluksen Lisää-valikosta – löydät sen oikeasta alareunasta.
3. Etsi urheiluseuralistauksesta oma seurasi ja käytä rekisteröitymisessä salasanaa ”MEHURHEILU”
4. Perheprofiiliisi liitetyn perheenjäsenen lisäät OmaUrheilun asetuksista, rataskuvaa klikkaamalla.
Huomioithan, että voit lisätä perheliitoksella lisättyjä perheenjäseniä vain siihen seuraan, jonka jäseneksi olet itse OmaUrheilussa liittynyt.

Valmista tuli!

Mehiläisen OmaUrheilu-palvelun tarkoituksena on tukea Urheilu Mehiläisen kanssa sopimuksen tehneitä urheiluseuroja. OmaUrheilusta näet kätevästi urheiluseurallesi nimetyn hoitotiimin, räätälöidyt palvelut ja tarjoukset, ohjeet urheilutapaturmiin ja lisäksi mielenkiintoista sisältöä urheilijan terveyteen liittyen.

Jokaisen seuran pelaajajäsenen ja/tai perheenjäsenen käynti Mehiläisessä kerryttää bonusta seuralle. Bonusta kertyy kaikista yksityisvastaanoton käynneistä (pl. työelämäpalvelut).

Rekisteröidy Mehiläisen urheilunettiin, jonka jälkeen yksityiskäyntisi missä tahansa Mehiläisessä kerryttää seuralle lisää bonusta.

Rekisteröinti vie aikaasi vain 30 sekuntia. 

Toimi näin:

1. Avaa OmaMehiläinen-sovellus, tai lataa se sovelluskaupastasi ja rekisteröidy OmaMehiläisen käyttäjäksi seuraamalla sovelluksen ohjeita
2. Avaa kohta ”OmaUrheilu” sovelluksen Lisää-valikosta – löydät sen oikeasta alareunasta.
3. Etsi urheiluseuralistauksesta oma seurasi ja käytä rekisteröitymisessä salasanaa ”MEHURHEILU”
4. Perheprofiiliisi liitetyn perheenjäsenen lisäät OmaUrheilun asetuksista, rataskuvaa klikkaamalla. Huomioithan, että voit lisätä perheliitoksella lisättyjä perheenjäseniä vain siihen seuraan, jonka jäseneksi olet itse OmaUrheilussa liittynyt. Valmista tuli!

Urheilu Mehiläinen palvelee urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja mm. urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa kattavasti koko Suomessa.

Tutustu Urheilu Mehiläisen hoitopolkuun:

Lähimmät toimipisteet:
Mehiläinen Matinkylä, Piispanportti 10 A
Mehiläinen Tapiola, Länsituuli 10

Lue lisää Urheilu Mehiläisestä täältä.

https://youtu.be/v9bwarn40Uk