Kahtena aiempana vuonna loppuunmyyty Tapiola Festivaali toteutuu jälleen elokuussa yhteensä yli 30 huippuartistin voimin. Viime vuonna yli 30 000 kävijää kerännyt festivaali järjestetään 16.-17. elokuuta.

Tapahtuma järjestetään vuonna 2024 Tapiola Golfissa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä keskeisellä paikalla Espoota. Alueelle on helppo saapua julkisilla, polkupyörällä tai Lähitaksin kyydillä.

Tapiola Festivaali on suunnattu kaiken ikäisille aikuisille, ja sen ikäraja on edelleen K-18. Festivaali panostaa mittavan esiintyjämäärän lisäksi erityisen paljon alueen visuaalisuuteen, oheisohjelmaan sekä ruoka- ja juomatarjoiluihin.

EPS jäsenille ja kausikortinhalitjoille -20% alennus Tapiola Festivaalin kahden päivän festivaalilipuista. Lippuja rajoitettu määrä.

Ostamalla lipun tätä kautta tuet Espoon Palloseuran edustusjoukkueen toimintaa.