EPSn miesten edustusjoukkueella on edessään vauhdikas Ykkösen viikko. Se startataan keskiviikkona vasta kauden kolmannella vierasottelulla kun Epsi reissaa FC Vaajakosken vieraaksi – Ruutu+ näyttää pelin

Vaajakoski on pelannut kauden ensimmäiset kotiottelunsa Jyväskylän puolella Viitaniemessä mutta keskiviikkona se pääsee ensimmäistä kertaa oikealle kotikentälleen eli Vaajakosken Keskuskentän nurmelle joka myös “Panda Areenana” tunnetaan.

EPSn edelliset pelit ovat sujuneet tuloksellisesti mainiosti. Toissa sunnuntain HJK Klubi 04 tasurin jatkoksi viime lauantaina FC Jazz kaatui komeasti Espoonlahdessa 2-0 Oscar Dahlforsin ja Laith Azharin maaleilla.

Epsin oma pää on pysynyt täysin puhtaana kahdessa edellisessä Ykkösen ottelussa ja myös hieman yskinyt hyökkäyspeli on näyttänyt koko ajan paremmalta ja paremmalta. Jazz-ottelussa EPS-debyyttinsä tehneet Topi Järvinen ja Omar Adawi tuovat lisää leveyttä ja kilpailua pelipaikoista.

Pisteitä Espoolaisilla on kuuden pelatun ottelun jälkeen kasassa 7 joka oikeuttaa Ykkösessä sijaan 7. Vaajakosken startti kauteen on ollut haastavampi. Ainoat pisteet ovat 28.4. kotona sarjajumbo PKKUta vastaan otetusta voitosta ja sarjasijotus on 10. Muuten Vaajakoski on viidestä pelaamastaan ottelusta hävinnyt peräti neljä. Viimeisimmät tappiot tulivat RoPSille ja OLSille. OLS-ottelu päättyi alunperin 3-1 Oululaisille mutta Vaajakosken peluutettua edustuskelvotonta pelaajaa lopputulos sinällään merkityksettömästi vaihtui vielä 3-0ksi.

Sarjataulukon perusteella EPSää voidaan pitää ennakkosuosikkina. Harvinaisempi luonnonnurmikenttä ja vielä hieman opetteluvaiheessa oleva pidempien matkojen vieraspelaaminen saattavat kuitenkin antaa myös kotijoukkueelle mahdollisuuksia.

EPSn päävalmentaja Sven Pierre Rodriguez Aumaitre ennakoi peliä seuraavasti:

“Meillä on nyt tosi hyvä dynamiikka joukkueessa, edelliset ottelut ovat olleet hyviä niin pelillisesti kuin tuloksellisesti ja lähdemme tänään hakemaan ensimmäistä Ykkösen vierasvoittoa. Olemme harjoitelleet intensiivisesti pari päivää tätä peliä varten ja uskon että olemme vielä paremmassa iskussa kuin ennen edellistä peliä. Luotan joukkueeseen ja nyt meidän täytyy vain kollektiivina toteuttaa asiat joita on harjoiteltu. Se tuo meille voiton”.

Ottelu starttaa keskiviikkona klo 18.30 Vaajakoskella. FCVn kotiottelut striimataan maksullisen Ruutu+ palvelun kautta joten Ruudun tilaajat pääsevät seuraamaan kamppailua myös etänä selostettuna lähetyksenä.

Myös EPSn mediatiimi seuraa ottelun etenemistä sosiaalisen median kanavissamme.

KAUSIKORTTI 2024

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Miesten kotiotteluihin (Suomen Cup, Miesten Ykkönen ja mahdolliset karsintapelit). Tapahtuma-alue aukeaa 60 min ennen ottelun alkua.

Hyppää nyt mukaan matkaan.

Kausikortti 75€  (sis. postitus).


MATKASSA MUKANA