Espoon Palloseura on mukana K-ryhmän Liike on lääke -kiertueella kannustamassa lapsia liikkumaan! Kiertue näkyy kesällä leikkimielisten Liike on lääke -liikuntatapahtumien myötä eri puolilla Suomea. Yhdessä Palloliiton, Koripalloliiton, Tennisliiton Espoon Palloseura haluaa kannustaa lapset ja nuoret liikkeelle.

TERVETULOA KAIKILLE AVOIMEEN LIIKUNTATAPAHTUMAAN!

Kesän hauskimmassa liikuntatapahtumassa on tarjolla leikkimielistä liikuntaa koko perheelle! Tule kokeilemaan futista, lätkää, tennistä ja korista.

MISSÄ JA MILLOIN ?

25.5. ESPOO, Metro Areenan piha, klo 10-15.

Tutuksi tulee myös freestyle-jalkapalloilija Alexander Wessberg. Tapahtumassa vierailevat tennistähti Jarkko Nieminen ja jääkiekkoilija Emma Nuutinen klo 12-14 ja jääkiekkoilijat Tomi Sallinen ja Petteri Rimpinen klo 13-14. 


Tapahtumassa voit myös tutustua paikallisten urheiluseurojen toimintaan. Tule höntsäilemään ja ota kaverit mukaan, tapahtumiin vapaa pääsy! Tapahtumissa säävaraus. Tervetuloa mukaan!
Liike on lääke -kiertue kiertää lisäksi liikuttamassa koululaisia kevään ja syksyn aikana. Koululaistapahtumat ovat avoimia vain niihin kutsutuille koululaisille.


Tutustu Liike on lääke -hankkeeseen ja -kiertueaikatauluun: k-ryhma.fi/liikeonlaake.


​K on
Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2024 aikana Liike on Lääke -tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä.Jimi Virtamo, liikuntapalvelukoordinaattori
21.5.2024