EPSn miehet ottivat Ykkösen kauden neljännen sarjapisteensä sunnuntai-iltana Helsingissä kun paikalliskamppailu HJK Klubi 04ää vastaan päättyi maalittomana 0-0.

Molemmat joukkueet pelasivat erinomaista puolustuspeliä ja huippumaalipaikkoja ei juuri nähty. EPSn parhaista tilanteista ottelussa vastasivat Oscar Dahlfors ja Valter Salavuo.

Melko tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen toinen puoliaika oli Klubi 04n hallintaa. EPS keskittyi vaihtojenkin myötä ottelun lopussa ennen kaikkea puolustamiseen ja näin tuloksena oli varmasti arvokas piste sarjan kärkipään joukkuetta vastaan.

“Tiedettiin että oli kova vastus vastassa, niin tyytyväinen että saatiin piste kotiin.” Kommentoi ottelun jälkeen EPS-puolustaja Viggo Blumme.

EPSn pelit jatkuvat varsin pian tulevana lauantaina jolloin Espoonlahden Urheilupuisto tulee jälleen olemaan täynnä. Vieraaksi saapuu FC Jazz, ottelu alkaa tutusti klo 16. Pelin jälkeen artisti Dino esiintyy paikan päällä. Ottelupäiväksi on luvattu erinomaista säätä ja jopa +20 asteen lämpötilaa joten yritetään taas saada #TonniRikki katsomon puolella ja kannustetaan EPS voittoon!

Porilaisten kausi on ollut toistaiseksi melkoista vuoristorataa. Siinä missä 4 sarjapistettä kerännyt EPS on pelannut varsin vähämaalisia otteluita (maaliero koko Ykkösen kaudelta 3-5) ovat Jazzin vastaavat lukemat 11-13 (!). Pisteitä Jazzilla on kuusi eli he ovat sarjataulukossa vain niukasti EPSin edellä. Erittäin tärkeä peli siis molemmille joukkueille!

Suomen Cup 2024

Jo torstaina on luvassa hieman toisenlaista jännitettävää kun Palloliiton arvontatilaisuudessa selviää keitä vastaan EPSn miesten edustusjoukkue sekä Tyttöjen T18 SM-joukkue jatkavat Suomen Cup-taivaltaan.

Naisten Cupin arvontatilaisuus käynnistyy klo 11.00 ja miesten 11.30, arvontoja pääsee seuraamaan Palloliiton Youtube-kanavalta.

KAUSIKORTTI 2024

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Miesten kotiotteluihin (Suomen Cup, Miesten Ykkönen ja mahdolliset karsintapelit). Tapahtuma-alue aukeaa 60 min ennen ottelun alkua.

Kausikortti 75€  (sis. postitus).


MATKASSA MUKANA