Äitienpäivänä EPSn miesten edustusjoukkueen kausi Ykkösessä jatkuu taas paikallisottelulla. Viime viikon Atlantis-kotipelin jälkeen nyt luvassa on visiitti Helsinkiin Klubi 04n vieraaksi.

Kuten muistamme Ykkösessä ei muita seuroja pk-seudulla pelaakaan edellämainittujen kolmen lisäksi joten luvassa on harvinaista herkkua ja mahdollisuus lähteä kannustamaan punaisia vaikkapa metron ja sporan kyydillä.

EPSn kausi Ykkösessä on startannut hieman alavireisesti. Neljän kierroksen jälkeen ainoa voitto on edelleen VIFKsta 2. kierroksella napattu 2-0 kotivoitto. Muita pisteitä ei ole kertynyt vaan kotipelit OLSia ja Atlantista vastaan sekä vieraspeli JJKta vastaan ovat päättyneet EPSn tappioon.

Klubi 04 sen sijaan on Ykkösen jaetulla kärkipaikalla kerättyään 4 ottelusta peräti 10 pistettä yhteensä 12 mahdollisesta. Klubi on voittanut Jazzin, KuPS Akatemian ja viimeisimpänä RoPSin. OLSia vastaan saatiin tasuri.

EPS on kärsinyt Ykkösessä maalinteko-ongelmista (3 maalia 4 ottelussa) ja siihen on haettu nyt ratkaisuja. Cupin ottelu keskiviikkona Klaukkalassa toimi hyvänä kenraaliharjoituksena, NJS kaatui 3-0 Ville Kiisken osuttua kahdesti ja lisäksi Laith Azharin kertaalleen rangaistuspotkusta. Azhar on vastannut Ykkösessä edelleenkin EPSn kaikista kolmesta maalista joten lisätukea ja tehoja kaivataan tänään muiltakin.

Klubi 04 on tunnetusti täynnä HJKn lahjakkaita nuoria pelimiehiä ja vastus tulee olemaan varmasti erittäin kova.

Puolustaja Rasmus Sipi uskoo että EPSn kunto kestää hyvin otteluruuhkasta huolimatta:

“Tiuhaan tahtiin tulee pelejä mutta ei se haittaa, Leroy (Maluka, kuntovalmentaja) on pitänyt huolen että kaikki pysyy freesinä ja ukot on valmiina peliin. Ehdottomasti tehdään maaleja, Atlantis-pelissä oli vähän haasteita siinä mutta Cupin pelissä saatiin jo rullaamaan maalintekoa”.

HJK Klubi 04-EPS ottelu käynnistyy Helsingissä Bolt Arenalla tänään äitienpäiväsunnuntaina klo 18.30

Otteluliput maksavat 10e, alennusryhmät 5e (lapset 4-15v, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet).

HJK ei tuota ottelusta striimiä mutta EPSn mediatiimi raportoi kattavasti seuran X- ja Instagram-kanavissa.

EPS viestintä 12.5.2024

KAUSIKORTTI 2024

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Miesten kotiotteluihin (Suomen Cup, Miesten Ykkönen ja mahdolliset karsintapelit). Tapahtuma-alue aukeaa 60 min ennen ottelun alkua.

VIP kausarikortilla lisäksi mukaan ottelukohtaiseen “pre-game”- tapahtumaan. Tarjolla virvokkeita, pientä purtavaa ja EPS:n mediatiimin isännöimä otteluennakkotapahtuma. Luvassa pelaaja sekä valmentajahaastatteluja, katsaus sarjan tapahtumiin valtakunnallisesti sekä espoolaisen EPS kulttuurin kasvattamista. Hyppää nyt mukaan matkaan.

Kausikortti 75€ 1.1.2024 alkaen (sis. postitus).


MATKASSA MUKANA