Hyppää mukaan EPS edustuksen matkaan ja ole mukana luomassa ainutlaatuista Espoolaista jalkapallokulttuuria ja kasvattamassa EPS yhteisöä.

EPS Mediatiimin Erkka Tuomisto ja Teppo Laaksonen arvioivat kaikkien EPSn miesten edustusjoukkueen jäsenten alkukauden suoritukset pelaajakohtaisesti. Lisäksi kuulemme jaksossa puolustaja Viggo Blummen kommentit 12.5. pelatun HJK Klubi 04-ottelun jälkeen.

Laith Azhar vieraana Erkka Tuomiston haastateltavana

KAUSIKORTTI 2024

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Miesten kotiotteluihin (Suomen Cup, Miesten Ykkönen ja mahdolliset karsintapelit). Tapahtuma-alue aukeaa 60 min ennen ottelun alkua.

VIP kausarikortilla lisäksi mukaan ottelukohtaiseen “pre-game”- tapahtumaan. Tarjolla virvokkeita, pientä purtavaa ja EPS:n mediatiimin isännöimä otteluennakkotapahtuma. Luvassa pelaaja sekä valmentajahaastatteluja, katsaus sarjan tapahtumiin valtakunnallisesti sekä espoolaisen EPS kulttuurin kasvattamista. Hyppää nyt mukaan matkaan.

Kausikortti 75€ 1.1.2024 alkaen (sis. postitus).

MATKASSA MUKANA