Liikunnallinen talvilomaleiri Espoonlahden urheilupuistossa ja lähialueen kouluilla. Leirillä tutustumme sekä sisä- että ulkotiloissa eri lajeihin ja peleihin, sekä leikimme erilaisia liikunnallisia leikkejä. Tarkka leiriohjelma infoineen lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen leirin alkua.

Leiri järjestetään maanantaista keskiviikkoon (19.-21.2.2024).
Leiri on suunnattu 7-11 -vuotiaille lapsille.
Ohjattua toimintaa on päivittäin klo 09:00-15:00.

Valmentajat ottavat leiriläiset vastaan Espoonlahden Urheilupuistossa sisällä klubitalolla joka päivä klo 8:30 ja lapset tulee olla haettuna klo 16 mennessä.

Paikkoja rajoitetusti. Leirin toteutumiseen vaaditaan vähintään 15 osallistujaa. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan kaikille ilmoittautuneille maanantaina 29.1. Mikäli leiri ei toteudu, osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Leirin hinta 130€/osallistuja.

Hinta sisältää:
Toiminnan kustannukset kenttä- ja salivuorojen sekä valmennuksen osalta, lounaan ja välipalan sekä vakuutuksen.

Saat laskun heti ilmoittautumisen yhteydessä (eräpäivä 16.1. ja 2.1. jälkeen ilmoittautuneilla 14 vrk). Maksathan leirimaksun eräpäivään mennessä. Jos maksettu osallistuminen peruutetaan ennen 22.1.2024, rahanpalautuksesta pidätetään toimistokulu 10€. Sen jälkeen leirimaksu on mahdollista hyvittää vain sairastumistapauksissa (perimme kuitenkin toimistokulun 30€).

Laskun maksuaika 14vrk, kuitenkin niin, että leiri tulee näkyä maksettuna ennen leirin aloitusta.

Huom! Espoon Palloseuran laskujen reskontra, saatavien eräpäivän jälkeinen seuranta ja sitä koskevat toimenpiteet on ulkoistettu Visma Financial Solutions Oy:lle

Peruutukset osoitteeseen: tapahtumat@espoonpalloseura.fi

Pidätämme oikeuden ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.
 

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Jimi Virtamo
tapahtumat@espoonpalloseura.fi
045 112 7753

Laskutusasioissa yhteydenotot:
talous@espoonpalloseura.fi