Kesätyöhakumme on alkanut ja palkkaamme kesäksi 2024 useita Espoon kaupungin kesäsetelin saaneita kesätyöntekijöitä.

Jos etsit urheilullista ja hauskaa kesätyöpaikkaa hae meille ohjaajaksi, avustajaksi tai mukaan tapahtumatiimiin.

Etsimme reippaita, oma-aloitteisia sekä vastuuntuntoisia 2009 – 2005 syntyneitä nuoria espoolaisia tutustumaan työelämään. Työpaikka sijaitsee pääsääntöisesti Espoonlahden urheilupuistossa sekä Espoon Palloseuran klubitalon yhteydessä.

Toiminta käynnistyy toukokuun ensimmäisellä viikolla ja päättyy syyskuun loppuun. Tehtäväkohtaiset työskentelyjaksot ja -ajat löydät hakemuksesta.

Espoon kaupungin nuorisopalvelut jakaa vuosittain kesäseteleitä, joiden tarkoituksena on edistää espoolaisten nuorten työllistymistä kesän aikana.

Kesäsetelit tulevat jakoon 5.2.2023 https://www.espoo.fi/fi/nuoret/kesaseteli sivulle ja vain nuori itse voi hakea kesäseteliä.

Huomioithan, että sinulla tulee olla kesätyöpaikka sovittuna siinä vaiheessa, kun haet kesäseteliä (työsopimus tai työnantajan täyttämä Työpaikan tiedot -lomake).

Seteleitä on jaossa 1500 kappaletta ja niitä jaetaan hakujärjestyksessä niin kauan kun niitä riittää. Vuonna 2024 kesäseteli on tarkoitettu kaikille vuosina 2005–2009 syntyneille espoolaisille nuorille.

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n kesätyöhaku on nyt auki ja jatkuu su. 4.2.2024 klo. 23:59 saakka.

Lisätietoja:

Jimi Virtamo
Liikuntapalvelukoordinaattori

jimi.virtamo@espoonpalloseura.fi