EPS-klinikka seuran akatemia- ja edustusjoukkueille.

Mehiläinen ja Espoon Palloseura kehittävät pitkään jatkunutta yhteistyötä lisäämällä fysioterapiapalveluita aktiivisemmaksi osaksi seuran akatemiatoimintaa.

EPS-klinikalla pyritään tukemaan urheilijoita kivun varhaiseen puuttumiseen ja loukkaantumisen yllättäessä pelaajan kuntoutustarpeen arviointiin sekä suunnitteluun. Klinikka on suunnattu huipputasovaiheen joukkueille eli akatemia- ja edustusjoukkueiden käyttöön ja toiminnan avulla haluamme yhdessä Mehiläisen kanssa edistää pelaajien terveyttä, opettaa urheilijan toimintatapoja loukkaantumistilanteissa ja mahdollistaa pelaajille monta tervettä harjoituspäivää.

EPS-klinikka toteutetaan alkuvuodesta pilottijaksona, jonka jälkeen kerättyjen palautteiden ja kokemusten pohjalta toimintaa kehitetään edelleen.

Fysioterapiaklinikka tekee yhteistyötä Epsin fysiikkavalmennustiimin kanssa. Pystymme paremmin seuraamaan, mitkä ovat klinikalla esiintyviä tyypillisimpiä vammoja, onko niiden määrässä kasvua tai piikkejä tiettyyn aikaan kaudesta. Tietojen avulla pystymme yhdessä suunnittelemaan keinoja vammariskin alentamiseksi. Parasta klinikassa on sen matala kynnys, jolloin pelaaja voi hakeutua ajoissa hoitoon ja vammoista kuntoutuminen on nopeampaa“, kertoo Mehiläisen yhteyspäällikkö Elina Myllymäki.

 

EPS-klinikka panostaa varhaiseen apuun

Maksuttomalla EPS-klinikalla tutkitaan pelaajien pieniä alkavia vammoja kuten kasvuikään liittyviä jalkavaivoja, pieniä nyrjähdyksiä tai vaivoja jotka rajoittavat harjoittelua, ja vaivasta ei vielä ole diagnoosia. Konsultaatiokäynnin tavoitteena on varmistaa urheilijan oikeanlainen hoitoonohjaus.

EPS-klinikka toimii Kivenlahden Tekonurmikentän viereisessä huoltorakennuksessa, ja sen kuntosalissa, seuralle nimettyjen fysioterapeuttien vastaanotolla. Yhteistyötä yhdistää yhteinen arvopohja, jossa korostuu oppi yhdessä tekemisen kautta.

EPS-klinikassa pienryhmäharjoittelua  kuntoutusjaksolla olevan urheilijan tueksi.

Haluamme varmistaa urheilijoiden hallittu paluu joukkuetoimintaan loukkaantumisen jälkeen. Kun vastuulääkäri tai -fysioterapeutti on antanut luvan oheisharjoitteluun, voit varata ajan EPS-klinikan fysioterapeutin ohjaamaan pienryhmäharjoitteluun.

Varaa aika fysioterapeutin klinikkakonsultaatioon (10-15min)

Kun sinulla on vamma tai vaiva joka rajoittaa harjoittelua ja sitä ei ole vielä diagnosoitu voit varata konsultaatioajan EPS-klinikalle (1-2 maksutonta konsultaatiokäyntiä / vaiva).

Klinikkavastaanotto MAANANTAISIN (22.1.2024 alkaen) Kivenlahden Tekonurmikentän huoltokiinteistössä Klo 17:00-18:30.

Ajanvaraus puhelinnumerosta 040 663 7470 (ma 9-10 ja to 14-15)

Varaa aika fysioterapeutin kuntoutusharjoitukseen (30-45 min)

Kun vastuulääkäri tai -fysioterapeutti on antanut luvan oheisharjoitteluun, voit varata ajan EPS-klinikan fysioterapeutin ohjaamaan pienryhmäharjoitteluun. Harjoitus toteutetaan Urheilu Mehiläisen fysioterapeutin johdolla pienryhmäharjoituksena.

Pienryhmäharjoitukset MAANANTAISIN (22.1.2024 alkaen) Kivenlahden Tekonurmikentän kuntosalissa Klo 17:40-18:30.

Ajanvaraus puhelinnumerosta 040 663 7470 (ma 9-10 ja to 14-15)

Mikäli vamma tai vaiva estää harjoittelun täysin

vaatii tämä selvästi pidemmän vastaanottokäynnin, jossa suunnitellaan henkilökohtainen kuntoutusohjelma. Varaa silloin aika lääkärin vastaanotolle.

Ajanvaraus Oma Mehiläisessä, puhelimitse 010 414 00 (0,084€/min) tai verkossa osoitteessa:   https://beta-ajanvaraus.mehilainen.fi/

 

 

EPS-hoitotiimi:

Peter Åström, Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, Länsi-Uudenmaan alueen vastuuortopedi, Tapiolan tapaturmapäivystyksen vastuulääkäri.
Ville Järvi, Yleislääkäri

Fysioterapeutit:

Niklas Virta, fysioterapeutti Tapiola Mehiläinen
Lasse Lagerblom, fysioterapeutti Tapiola Mehiläinen
Toni Vainikainen, fysioterapeutti Fysios Mehiläinen Matinkylä ja Leppävaara
Veera Suutari, fysioterapeutti Mehiläinen Tapiola
Marika Eskola, fysioterapeutti Fysios Mehiläinen Viherlaakso
Ella Kulha, fysioterapeutti Fysios Mehiläinen Tapiola ja Leppävaara


Mehiläinen Espoo Tapiola
Länsituuli 10, Kauppakeskus Länsituuli, M-kerros 02100, Espoo

Tapiolan pisteen tapaturmapäivystyksen aukioloajat ovat seuraavat:
ma-to                klo. 08:00-20:00
pe                     klo. 08:00-18:00
la-su                 klo. 11:00-19:00


Mehiläisen ja Espoon Palloseuran yhteistyön myötä Espoon palloseuran koko jäsenistölle on käytössä Mehiläisen kattavat palvelut kuten tapaturmapäivystys Tapiolan Mehiläisessä. EPS:lle nimettyyn hoitotiimiin on valittu asiantuntijoita, jotka tuntevat jalkapallon pelaamiseen liittyvät vammat erittäin hyvin. EPS haluaa edistää seuransa taustahenkilöiden ensiapuvalmiutta kentän laidalla ja siihen on kumppanuuden myötä tulossa koulutusta.

Mehiläisen OmaUrheilu-palvelun tarkoituksena on tukea Urheilu Mehiläisen kanssa sopimuksen tehneitä urheiluseuroja. OmaUrheilusta näet kätevästi urheiluseurallesi nimetyn hoitotiimin, räätälöidyt palvelut ja tarjoukset, ohjeet urheilutapaturmiin ja lisäksi mielenkiintoista sisältöä urheilijan terveyteen liittyen. Jokaisen seuran pelaajajäsenen ja/tai perheenjäsenen käynti Mehiläisessä kerryttää bonusta seuralle. Bonusta kertyy kaikista yksityisvastaanoton käynneistä (pl. työelämäpalvelut). Vuonna 2023 kertyneet bonukset seura kohdentaa koulutuksiin, sekä räätälöityihin Urheilu Mehiliäinen Webinaareihin.

Rekisteröidy Mehiläisen Oma Urheiluun, jonka jälkeen yksityiskäyntisi missä tahansa Mehiläisessä kerryttää seuralle lisää bonusta (pl. työelämäpalvelut).

Rekisteröinti vie vain pienen hetken.

Toimi näin:

1. Avaa
OmaMehiläinen-sovellus, tai lataa se sovelluskaupastasi ja rekisteröidy
OmaMehiläisen käyttäjäksi seuraamalla sovelluksen ohjeita

2. Avaa kohta ”OmaUrheilu”
sovelluksen Lisää-valikosta – löydät sen oikeasta alareunasta.

3. Etsi
urheiluseuralistauksesta oma seurasi ja käytä rekisteröitymisessä salasanaa
”MEHURHEILU”

4. Perheprofiiliisi liitetyn
perheenjäsenen lisäät OmaUrheilun asetuksista, rataskuvaa klikkaamalla.
Huomioithan, että voit lisätä perheliitoksella lisättyjä perheenjäseniä vain
siihen seuraan, jonka jäseneksi olet itse OmaUrheilussa liittynyt.

Valmista tuli!


Jokaisen seuran pelaajajäsenen ja/tai perheenjäsenen käynti Mehiläisessä kerryttää bonusta seuralle. Bonusta kertyy kaikista yksityisvastaanoton käynneistä (pl. työelämäpalvelut).

LUE LISÄÄ

Urheilu Mehiläinen palvelee urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja mm. urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa kattavasti koko Suomessa.

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:
Janne Ohralahti
Toiminnanjohtaja
Espoon Palloseuran Jalkapallo ry

Max Thibault
Fyysinen valmennus
Espoon Palloseuran Jalkapallo ry

max.thibault@espoonpalloseura.fi