Espoon Palloseura, Stadium ja Nike yhdessä turvaamaan jalkapalloharrastajien treenimatkoja.

 


Espoon Palloseura liikuttaa noin 1500 tyttöä ja poikaa viikoittain, vuoden ympäri. Pimeässä loistavat heijastavalla logopainatuksella varustetut takit tuovat uudenlaisen turvallisuuden tunteen, ja ovat turvaamassa jalkapalloharrastajien matkaa kotoa niin treeneihin kuin peleihin.

Heijastava Nike Park 20 Short takki on nyt tilattavissa kampanjahintaan Stadiumin verkkokaupasta.

Takkia löytyy rajallinen erä myös Lippulaivan Stadiumista.

Vettähylkivä taskullinen treenitakki, jossa suojaava korkea kaulus, joustava resori hihansuissa ja helmassa sekä fleecevuori. Takki on 100% polyesteriä.

Takkia löytyy niin lasten, kuin aikuisten koossa.

Nike Park 20 Short Jkt Jr

  • Ovh hinta 113,99€
  • Normaali Team Sales hinta: 98,99€
  • Kampanjahinta: 78,99€

Nike Park
20 Short Jkt

  • Ovh hinta: 129€
  • Normaali Team Sales hinta: 109,99€€
  • Kampanjahinta: 89,99€

“Tämä projekti on erinomainen osoitus siitä että EPS:n, Stadiumin ja Niken yhteistyö on paljon muutakin kuin sitä perinteistä varusteyhteistyötä“, kiteyttää Stadiumin aluejohtaja, Petteri Ahokoski.

Jokainen pelaaja haluaa olla näkyvässä roolissa kentällä. Tärkeämpää on olla näkyvässä roolissa kentän ulkopuolella, etenkin pimeässä kelissä, sillä jos et näy pimeässä voi käydä huonosti”, sanoo PU11 Akatemian Luca.

Ei ole sattumaa, että toteutamme tämän hankkeen juuri Espoon Palloseuran kanssa. EPS on seurana edelläkävijä. Se asettaa seurana vaatimustason kumppanuudelle  Niken ja Stadiumin suuntaan korkealle, ja me kumppaneina haluamme luonnollisesti vastata huutoon ja muuttaa maailmaa heidän kanssaan. Tämä kampanja, jossa seuran vaatteiden logot ovat heijastinmateriaalia ennaltaehkäisee onnettomuuksia ja jopa pelastaa ihmishenkiä. Olen itse kahden jalkapalloilevan lapsen isä, ja tämä tekee minut aidosti todella ylpeäksi”, sanoo Nike Teamsportin Ruotsin ja Suomen aluejohtaja David Nordbeck.

Espoon Palloseura liikuttaa lähes 1500 tyttöä ja poikaa viikoittain, vuoden ympäri. Nämä pimeässä loistavat heijastin logot tuovat uudenlaisen turvallisuuden tunteen.

Espoon Palloseuran Toiminnanjohtaja Janne ohralahti sekä Nike Nike Teamsportin Ruotsin ja Suomen aluejohtaja David Nordbeck

 EPS 25.9.2023