Espoon Palloseura on valittu mukaan kehittämään Seuraerotuomaritoimintaa.

Osana Palloliiton hankketta järjestämme seuraerotuomarikoulutuksen 20.5.2023

Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista jalkapalloa ja erotuomaritilannetta Palloliiton eteläisellä alueella ja kohdennetusti Suur-Espoonlahden alueella. Etsimme nyt uusia 15-vuotta täyttäneitä tulevia jalkapalloerotuomareita mukaan erotuomaritoimintaan. Tavoitteena on nostaa erotuomareiden arvostusta ja tarjota nuorille erotuomareille tukea ja ”sparria”, yhteistyössä Palloliiton ja Espoon Erotuomarikerhona kanssa. Erotuomaritehtävistä maksetaan Palloliiton ohjeistuksen mukainen erotuomarikorvaus ja koulutuksen suorittanut seuraerotuomari saa erotuomarin pätevyyden toimia P12/13 & T12/13 kolmosen ja alempien sarjojen otteluiden virallisena erotuomarina. Koulutus järjestetään lauantai 20.5.2023 Espoonlahden Urheilupuiston RedRoom- neuvottelutilassa klo. 09:00-14:00 (5h). Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan koulutukseen. Miksi seuraerotuomari: Moneen otteluun joudutaan tällä hetkellä ajattamaan erotuomareita kaukaakin ja seurat joutuvat maksamaan kilometrikorvauksia tästä. Kun erotuomari löytyy lähempää, tulee toiminnasta varmempaa ja hallinnollisesti tehokkaampaa. Eteläisellä alueella erotuomareiden riittävyys on ollut ajoittain haastavaa ja tällä varmistetaan parempi erotuomareiden saatavuus. Tämä toimintamalli luo polun erotuomarikoulutukseen pelinohjaajatoiminnasta ja mahdollistaa kaikille helpomman aloituksen erotuomaripolulla. Tämän mallin myötä seura voi luoda väylän, jossa kokeneet pelinohjaajat voivat ottaa luonnollisen askeleen kohti virallisempaa erotuomaritoimintaa. Lisätietoja: toimisto@espoonpalloseura.fi Espoon Palloseuran jalkapallo ry toimisto@espoonpalloseura.fi