Keskiviikkona 17.5. sinulla on jälleen mahdollisuus olla mukana rakentamassa suomalaista jalkapallokulttuuria ja mukana kokemassa ainutlaatuista tapahtumaa. Miesten Suomen Cupin neljännellä kierroksella EPS saa vastaansa Miesten Ykkösessä pelaavan ja viime kaudella Veikkausliigassa pelanneen HIFK:n.

Monella on vielä tuoreessa muistissa edellisen kauden toukokuussa pelattu Suomen Cup ottelu kotijoukkue EPS:n ja Mariehamn IFK:n välillä. Tiukka ottelu päättyi ansaistusti vierailijoiden voittoon, mutta mukana olleet 951 katsojaa muistavat varmasti tapahtuman pitkään. EPS pelasi rohkeasti sekä ennakkoluulottomasti ja ei antanut vierailijoille voittoa helpolla.

Lipunmyynti on nyt alkanut.EPS-HIFK 17.5.2023
Tapahtuma-alue aukeaa klo 17:00
Ottelu alkaa klo 18:30

TAPAHTUMA ALUE JA RAJOITUKSET
Ottelun suuren ennakkokiinnostuksen johdosta niin alueen katsomokapasiteetin osalta kuin turvallisuusjärjestelyihin on kohdistettu erityishuomiota. Tapahtuma aleen kokonasikapasiteetti joudutaan rajaamaan 1500 henkilöön. Tapahtuma alueelle saapuville suoritetaan turvatarkastus sisäänpääsyn yhteydessä. Sisäänpääsy tapahtuu pääportista, Cafe Tekiksen kohdalla. Tapahtuma alueelle EI saa tuoda omia eväitä ja juomia.

Tapahtuman tarjoiluista vastaa EPS tapahtumabuffet & EPS Fanishop, Hodarikeisari sekä Espoon Oma Panimo.

LIPUNMYYNTI
Olemme rajanneet tapahtuma alueen kolmeen (3) eri katsomoalueeseen.
Pääkatsomoalue, johon kuuluu pääkatsomo sekä anniskelukatsomo. Kapasiteetti max 850 hlö, joista 750 lippua myydään ennakkoon.
HIFK kannattajakatsomo juoksusuoralla, TN3 puoleisessa päädyssä (seisoma katsomo). Kapasiteetti max 288 hlö. Oma myyntipiste.
EPS junnukatsomo juoksusuoran TN1 puoleisessa päädyssä (seisoma katsomo). Kapasiteetti 362 hlö. Erillinen EPS Junnu tapahtumabuffet.
HUOM: EPS junnukatsomosta ei ole pääsyä pääkatsomoalueelle, ja junnukatsomo on vain seuran junioripelaajille.


LIPUT
– Kausikortilla veloituksetta (huomioi tapahtuma alueen maksimikapasiteetti, tulethan ajoissa paikalle).
– Liput portilta ja ennakkoon €10
– EPS juniorit maksutta EPS juniorit fanialueelle näyttämällä MyClub sovelluksen jäsenkorttia ja luonnollisesti pukeutuneena epsiin (vain junioripelaajat, ei vanhempia). HUOM: maksimikapasiteetti 362, jonka jälkeen juniorialue on täynnä, ja portit joudutaan sulkemaan. Olethan ajoissa paikalla. Mikäli haluat lapsen kanssa samaan katsomoon, tulee sinun lunastaa Pääkatsomoalueen pääsylippu koko seurueelle.

Liput saat lunastettua ennakkoon seuran verkkosivujen “Drop Shopin” tai tämän linkin kautta:

OSTA LIPPU ENNAKKOON TÄSTÄ


Hanki nyt kausikortti ja varmista paikkasi tässä historiallisessa tapahtumassa. Samalla tuet EPS:n edustusjoukkuetoimintaa.

EPS Kausikortti €45 tästä:
EPS kausikortti 2023 (liveto.io)

EPS V.I.P. kausikortti tästä:
EPS V.I.P. kausikortti 2023 (liveto.io)


SAAPUMINEN – SAAVU AJOISSA PAIKALLE
Tapahtumaan saapuvia kannustetaan tulemaan paikalle julkista liikennettä hyödyntäen ja kävellen.
Huomioikaa että Espoonlahden Urheilupuiston pysäköintialue tulee olemaan isolta osin rajattu ja suljettu.
Parhaimmat pysäköintipaikat löydät kauppakeskus Lippulaivan pysäköinnista (2h maksuton pysäköinti) tai espoonlahden paloaseman viereiseltä pysäköintipaikalta (Rehtorintie 2).

Tapahtuma-alueen portit aukeavat klo 17:00 ja toivommekin yhteisön saapuvan paikalle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua välttääksen pahimman ruuhkan.
Tapahtuman luonteen johdosta porteille on odotettavissa ruuhkia.


Toivomme espoonlahden yleisön olevan valmiina vastaanottamaan joukkueet kentälle klo 18:15 kun aloitamme joukkueiden esittelyn.

Espoo Voittaa Aina

 

 

MATKASSA MUKANA