Keskiviikkona 17.5. sinulla on jälleen mahdollisuus olla mukana rakentamassa suomalaista jalkapallokulttuuria ja mukana kokemassa ainutlaatuista tapahtumaa. Miesten Suomen Cupin neljännellä kierroksella EPS saa vastaansa Miesten Ykkösessä pelaavan ja viime kaudella Veikkausliigassa pelanneen HIFK:n.

Monella on vielä tuoreessa muistissa edellisen kauden toukokuussa pelattu Suomen Cup ottelu kotijoukkue EPS:n ja Mariehamn IFK:n välillä. Tiukka ottelu päättyi ansaistusti vierailijoiden voittoon, mutta mukana olleet 951 katsojaa muistavat varmasti tapahtuman pitkään. EPS pelasi rohkeasti sekä ennakkoluulottomasti ja ei antanut vierailijoille voittoa helpolla.

Mikä Suomen Cup on?
Cup on jalkapalloilun kilpailuista perinteisin ja Englannin FA cup on vanhin edelleen pelattava Cup,kilpailu. Miesten Suomen Cupia on pelattu kaudesta 1955 lähtien. Silloinen SPL:n puheenjohtaja Juuso Walden toi cupin Suomeen englantilaisen mallin mukaan. Kaudesta 1981 on taisteltu mestaruudesta myös naisten Suomen Cupissa. Suomen Cup palasi kaudelle 2022 takaisin cup-muotoiseen kilpailumalliin, jossa voittaja etenee jatkoon ja häviäjä putoaa cupista. Cupissa pelataan yhteensä kahdeksan kierrosta ja finaali.

Lue lisää: Suomen Cup | Suomen Palloliitto

 

EPS-HIFK 17.5.2023


Klo 17:00 Portit avataan
Klo 18:15 Joukkueiden esittely
Klo 18:30 Ottelu alkaa

Tämän hetkisen tiedon mukaan katsomokapasiteetti tulee rajoittumaan noin 1300 katsojaan ja ennakkolipunmyynti alkaa torstaina 11.5.

Liput:
– Kausikortilla veloituksetta.
– Liput portilta ja ennakkoon €10 (suuren ennakkokiinnostuksen johdosta tiedotamme erikseen ennakkomyynnin tarkan aloitusajankohdan).
– EPS juniorit maksutta EPS juniorit fanialueelle näyttämällä MyClub sovelluksen jäsenkorttia ja luonnollisesti pukeutuneena epsiin.

 
Hanki nyt kausikortti ja varmista paikkasi tässä historiallisessa tapahtumassa. Samalla tuet EPS:n edustusjoukkuetoimintaa.

EPS Kausikortti €45 tästä:
EPS kausikortti 2023 (liveto.io)

EPS V.I.P. kausikortti tästä:
EPS V.I.P. kausikortti 2023 (liveto.io)

Tapahtumaan saapuvia kannustetaan tulemaan paikalle julkista liikennettä hyödyntäen ja kävellen.
Tapahtuma-alueen portit aukeavat klo 17:00 ja toivommekin yhteisön saapuvan paikalle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.
Toivomme espoonlahden yleisön olevan valmiina vastaanottamaan joukkueet kentälle klo 18:15 kun aloitamme joukkueiden esittelyn.

Tapahtuman tarjoiluista vastaa EPS tapahtumabuffet & EPS Fanishop, Hodarikeisari sekä Espoon Oma Panimo.

Ja mikään tapahtuma ei onnistuisi ilman vahvaa vapaaehtoistoimintaa ja jälleen kymmenet vapaa-ehtoiset ovat mukana mahdollistamassa tapahtumajärjestelyitä. 

Tervetuloa mukaan matkalle.
Tänään Espoo on punainen.

Espoo Voittaa Aina

 

MATKASSA MUKANA