K-Supermarket Lippulaiva tukee paikallista seuratoimintaa.

Espoon Palloseura ja K-Supermarket Lippulaiva ovat solmineet yhteistyösopimuksen Kannata & Kerrytä- kampanjan muodossa. 1.5.2023 alkaen voit Plussa-jäsenenä helposti tukea Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n tukirahastotoimintaa tekemällä ostokset K-Supermarket Lippulaivassa. Säilytät edelleen kaikki omat Plussa-pisteesi ja etusi, mutta niiden lisäksi kauppa tukee Tukirahastoa Plussa-ostojesi perusteella – mitä enemmän asioit K-Supermarket Lippulaivassa, sitä enemmän seuralle kertyy tukipottia. Kauppa tukee rekisteröityneiden talouksien plussa- ostoksista 5% arvosta Espoon Palloseuran Tukirahastoa Plussa-ostojesi perusteella (pl. tupakka, alkoholi, lehdet, veikkaus).

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n Tukirahaston tavoitteena on tukea seuran pelaajia niissä perheissä, joilla on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeuksia selvitä jalkapalloharrastuksen kustannuksista.

Liittymällä “Kannata & Kerrytä” kannattajajäseneksi liittyvät kaikki taloutesi Plussa-kortit kannattajiksi – myös rinnakkaiskorttilaistesi ostot kerryttävät tukipottia.

K-Supermarket Lippulaivan kauppias Juuso Österman tervehtii ilolla utta yhteistyötä. “Mielestäni nykypäivänä on hienoa, että voimme olla mukana tukemassa paikallista toimintaa ja luoda sitä kautta yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia Espoonlahteen ja koko Espooseen. Urheiluseurojen työ on tärkeää ja haluammekin osaltamme olla mukana tukemassa kaikkien mahdollisuutta harrastaa liikuntaa EPS:n tukirahaston kautta.”

Kauppiaat Heidi ja Juuso toivottavat kaikki mukaan Kannata&Kerrytä- kampanjaan.

Espoon Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Ohralahti näkee yhteistyön ennen kaikkea mahdollistajana.  ”On hienoa että K-Supermarket Lippulaiva lähtee näin merkittävällä tavalla tukemaan Espoon Palloseuran tukirahastoa. Strategiamme mukaisesti haluamme kasvattaa ennakkoluulotonta, avointa ja vastuunkantavaa jalkapallokulttuuria, ja tämä yhteistyö on hieno esimerkki siitä että paikallisena toimijana pystyt todellakin vaikuttamaan. Yhdessä kasvatamme arvokkaita, ennakkoluulottomia, tavoitteellisia ja erinomaisia espoolaisia.”

Kannata ja kerrytä kampanjasta ja kannattamisesta

Kannattaminen ei vähennä omia Plussa-pisteitäsi tai etujasi. Kerrytät Plussa-ostoillasi omien etujesi lisäksi sponsorointipottia seurallesi. Riittää, että yksi perheenjäsen rekisteröityy sponsorointiin. Tämän jälkeen talouden kaikilla Plussa-korteilla tehdyt Plussaan oikeuttavat ostot huomioidaan ostokertymää laskettaessa.

Miten rekisteröidyn kannattajaksi?

Liity kannattajaksi kirjautumalla plussa.fi-sivulle. Liittyminen on helppoa ja vaivatonta. Liittymistä varten tarvitset EPS:n tukikoodin, joka on SP10024.

Liittymällä kannattajajäseneksi liittyvät kaikki taloutesi Plussa-kortit kannattajiksi – myös rinnakkaiskorttilaistesi ostot kerryttävät tukipottia.

Espoon Palloseuran tukirahasto

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n tavoitteena on tukea seuran pelaajia niissä perheissä, joilla on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeuksia selvitä jalkapalloharrastuksen kustannuksista.

Arvomme ovat ilo, urheilu, yhteisö ja vastuu. Seuran strategiassa on määritelty, että toiminta rakentuu kaikki huomioivalle kulttuurille sekä sille, että seura pitää huolta kaikista.

Haluamme jatkossakin olla ammattimainen ja kehittyvä seura. Seura on kasvanut ja olemme pelaajajäsenissä mitattuna suomen viiden suurimman seuran joukossa. Panostamme henkilökuntaan ja sen osaamiseen. Lisäksi seurassa toimii 23 päätoimista seuratyöntekijää ja ammattivalmentajaa. Ammattimaisuuden lisääminen on toisaalta tuonut myös lisää kustannuksia.

Koska seura haluaa tarjota laadukkaan harrastusmahdollisuuden kaikille lähialueen lapsille ja nuorille taustoista riippumatta, se on perustanut tukirahaston.

Jalkapallo kasvattaa juuret espoolaisille. EPS on kasvattiseura jalkapalloon ja elämään.

25.4.2023
Janne Ohralahti

Toiminnanjohtaja
Espoon Palloseuran Jalkapallo ry