Mikä on tehnyt jalkapallosta ison? Suosio, pelaajat, fanit? Vai kenties se, kuinka sen vaikutukset voi aistia myös kentän ulkopuolella. Espoon Palloseura luo jalkapallokulttuuria, jota ei pysty kahlitsemaan peliajan puitteisiin. Urheilu on tavoitteiden asettamista, saavuttamista, ahkeruutta ja itsensä voittamista. EPSin seurakulttuuri on valtakunnallisesti tunnustettu laadukkaasta toiminnasta. Kaikki EPSin toiminnassa mukana olevat kantavat ylpeänä seuran arvoja ja heillä on rohkeus olla oma itsensä. Laadukkaalla jalkapallotoiminnalla luomme pohjan päämäärätietoiselle toiminnalle, periksiantamattomuudelle ja reilulle pelille. Haluamme, että jokaiselle mahdollistuu oman huipun löytäminen, myös valmentajalle. 

ESPOON PALLOSEURAN JALKAPALLO RY on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Yli 1800 jäsenen seurassa työskentelee 23 päätoimista henkilöä.  Lasten ja nuorten ikäluokissa käytämme ikäluokkamallia. Siinä jokaista ikäluokkaa johtaa seuran päätoiminen ikäluokkavalmentaja.   

HAEMME NYT KOKOAIKAISTA IKÄLUOKKAVALMENTAJAA LAPSIVAIHEESEEN (U6-U9)

Ikäluokkavalmentajan tehtävä on kokoaikainen. Työnkuvaan kuuluu yhden 5v5-ikäluokan kokonaisuudesta vastaaminen sisältäen harjoituksien suunnittelu ja johtaminen, viestintä, pelaajaliikenteestä vastaaminen sekä valmentajien kouluttaminen. 

Tavoitteenamme on rakentaa arvoihimme pohjautuvia ja urheilullisesti vahvoja joukkueita, sekä kasvattamaan pelaajia kohti omaa huippua aina jalkapalloammattilaisiksi asti. Etsimme valmentajia, jotka ovat halukkaita kehittämään itseään kohti omia tavoitteitaan sekä toimimaan seuran arvojen mukaisesti. 

Valmentajilta edellytetään myös sitoutumista EPS Metodin opiskeluun ja sen toteuttamiseen.   

Toivomme Sinulta: 

  • Soveltuvaa valmentaja- tai liikunta-alan koulutusta 
  • Kykyä johtaa kokonaisuutta ja toimia osana ikävaiheen valmennustiimiä 
  • Näkemystä ja ymmärrystä seuran metodologiasta 
  • Korkeaa työmoraalia ja ongelmanratkaisukykyä 
  • Halua rakentaa pitkäjänteistä toimintaa 

Tutustu EPS Metodiin tästä. EPS Metodi – EPS (espoonpalloseura.fi) 

Seurana tarjoamme vahvan tuen valmentajana kehittymiseen niin sisäisten kuin liiton koulutusten muodossa. 

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen Palloliiton RecRight järjestelmään 16.9.2022. mennessä. Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.  Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.  

Suomen Palloliitto: Lapsivaiheen ikäluokkavalmentaja – RecRight.com

LISÄTIEDOT  Urheilutoimenjohtaja Janne Kangasniemi (janne.kangasniemi@espoonpalloseura.fi / 050 412 2361)

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry