Aarne Sulg (UEFA B) aloittaa U6-U9 ikävaiheen valmennuspäällikkönä 1.11.2022. Aarne on tehnyt viimeiset 16 vuotta työtä jalkapallon parissa ja saapuu Espoon Palloseuraan FC Kirkkonummen organisaatiosta jossa hän on viimeiset vuodet toiminut junioripäällikkönä.

Aarne siirtyy Epsiin omien sanojen mukaan odottavaisella ja jännittävällä fiiliksellä.

”Tykkään olla lasten parissa ja kehittää toimintaa kokonaisvaltaisesti. EPS on ollut minulle näkyvä ja houkutteleva mahdollisuus ja tämä ympäristön vaihdos tuo mahdollisuuden kokeilla ja testata opittua uudessa ympäristössä”, Aarne jatkaa.

Nappulavaiheen nykyinen valmennuspäällikkö Jani Lehmuskoski jatkaa seurassa uusissa tehtävissä.

Boris Wistuba (UEFA A, HJK- Veikkausliiga) aloittaa 1.1.2022 seuran huippuvaiheen kehityspäällikkönä.  ”Bobi” saa johdettavakseen huippuvaiheen (11v11) urheilutoimen ja on aktiivisesti mukana tulevan kauden suunnittelussa tiimien ja tavoitteiden rakenteen osalta.

Bobi on viimeiset vuodet ollut mukana seuran eri valmennustiimeissä ja mentorina kenttätoiminnassa.

”Seura on mennyt hienosti eteenpäin viimeisten vuosien aikana, niin miesten/poika, kuin naisten/tyttö puolella. Hienoa päästä taas mukaan viemään EPSiä seuraavalle tasolle”, Bobi tiivistää.

Arpad Mester siirtyy Kauklahden Pyrinnön valmennuspäälliköksi 1.10.2022 alkaen. Hän aloittaa KaPyn toimintaan ja joukkueisiin tutustumisen vaiheittain jo elo-syyskuun aikana. Arpad jatkaa EPS:n tyttöjen BSM joukkueen sekä Naisten edustusjoukkueen valmentajana kuluvan kilpailukauden loppuun. Arpadin johdolla TB1 joukkue juhli viime kauden päätteeksi Suomen Mestaruutta. Joukkue taistelee tälläkin kaudella sarjan kirkaimmista mitaleista. Naisten Kakkosessa EPS on lohkonsa piikkipaikalla taistelussa noususta Naisten Ykköseen.

”Kuluneet 4 vuotta Epsissä ovat olleet hyvin antoisia ja olen kiitollinen kaikesta, mitä olen näiden vuosien aikana saanut oppia, antaa ja kehittää. Jatkossakin haluan tehdä parhaani jalkapallon parissa. Eritysesti haluan olla mukana rakentamassa tyttö- ja naisjalkapallon kehitystä. Pelaajat ansaitsevat arvostusta ja näkyvyyttä niin Suomessa kuin maailman laajuisesti. Kiitos EPS”, Arpad kiteyttää.

Juuso Kevari siirtyy 1.9.2022 alkaen Palloliiton ja Eerikkilän Urheiluopiston yhteiseen Huuhkaja- ja Helmaripolun koordinointitiimiin.

Juuso on toiminut vastuuvalmentajana useassa juniorivaiheessa sekä viimeiset pari vuotta miesten Reservijoukkueen vastuuvalmentajana. Juuso jatkaa kuluvan kilpailukauden loppuun EPS Reservin vastuuvalmentajana. Joukkue taistelee Miesten Kolmosen A-lohkon kärkikahinoissa. Lisäksi Juuso on kauden loppuun mukana B-junioreiden valmennustiimissä.

Toivotamme sekä Aarnen että Bobin tervetulleeksi uudistuvaan valmennustiimiimme.

Samalla haluamme kiittää sekä Arpadia että Juusoa kuluneista yhteisistä vuosista ja arvokkaasta panoksesta Espoon Palloseurassa. Toivotamme onnea tuleviin haasteisiin ja kentällä nähdään.

Janne Ohralahti
Toiminnanjohtaja

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry
17.8.2022