VANHAT VARUSTEET, UUSI ELÄMÄ

Stadium ja Espoon Palloseura järjestää yhdessä Human Bridgen kanssa ReActivate vanhojen urheiluvaatteiden kierrätyskampanjan.


Uutta ajankohtaa on kyselty ja nyt on jälleen mahdollisuus tuoda vanhat urheiluvaatteesi ja pieneksi jääneet nappikset ja antaa niille uusi elämä!

Kampanja-aika: maanantai 5.9. – lauantai 10.9 Cafe Tekis aukioloaikoina.
ma-pe 16:00-20:00
la 10:00-20:00

Kampanja ohjeet – Toimi näin:
1. Kerää vanhat, pieneksi jääneet ja ehjät urheiluvaatteet muovipussiin.
2. Tuo vanhat urheiluvaatteet Espoonlahden Urheilupuiston keräyspisteelle, Cafe Tekiksen yhteydessä olevaan kierrätyslaatikkoon

Näin annat jollekin toiselle mahdollisuuden parempaan elämään säästäen samalla maapalloa. Kaikki kerätyt tuotteet lähetetään joko käyttöön tai kierrätykseen.​


KATSO VIDEO KESÄN 2021 KAMPANJAPÄIVÄN TUNNELMISTA

 

ÄLÄ HEITÄ POIS

Haluamme yhdessä Stadiumin ja Human Bridgen kanssa mahdollistaa tuotteiden pidemmän elinkaaren kierrätyksen muodossa ja antaa vanhoille urheiluvaatteillesi uuden elämän ja siten edistämään entistä kestävämpää, tasa-arvoisempaa ja aktiivisempaa maailmaa ja samalla auttaa säästämään maapallon resursseja.

Varustemerkin vaihdon yhteydessä EPS:n pelaajille ja valmentajille jää vanhoja vielä käyttökelpoisia varusteita. Nyt saat mahdollisuuden lahjoittaa tarpeettomat kengät, laukut, vaatteet ja urheiluvälineet hyväntekeväisyyteen. Näin vanhat urheiluvälineesi päätyvät käyttöön siellä, missä niitä eniten tarvitaan! Mikäli tuote ei ole siinä kunnossa, että sen voisi luovuttaa jatkokäyttöön, laitetaan tuotteet kierrätykseen.

TIETOA HUMAN BRIDGESTÄ

Human Bridge on ruotsalainen avustusjärjestö, jonka pääasiallisena tavoitteena on toimittaa lääketieteellisiä laitteita ja tarvikkeita tukea tarvitseviin maihin. Laitteet ovat pääasiassa käytettyjä ja saadaan Ruotsin terveydenhuollosta. Human Bridge kunnostaa ja huoltaa laitteet ennen niiden toimittamista eteenpäin. Järjestö tukee vaate- ja perushyödykelahjoituksin myös ihmisiä, joita on kohdannut humanitaarinen kriisi. Apua toimitetaan noin kahteenkymmeneen maahan. Stadium on kerännyt lahjoituksia vuonna 2019–2022 Irakiin, Romaniaan, Kazakstaniin, Ukrainaan ja Moldovaan. Human Bridge auttaa myös toimittamalla terveydenhuollon välineitä.

REACTIVATE LUKUINA

88 244 kiloa tekstiilijätettä on kierrätetty ReActivate-keräysten kautta yhdessä Human Bridgen kanssa. Yli 150 000 takkia, tennaria ja jalkapallokenkää on toimitettu niitä tarvitseville muun muassa Romaniaan, Irakiin, Syyriaan ja Etelä-Afrikkaan.​

 


Kiitos EPS yhteisölle

31.8.2022
Janne Ohralahti

Toiminnanjohtaja

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry