Naisten voittoputki kasvoi jo 4 ottelun mittaiseksi kun se kävi kaatamassa Tampereen Kisatoverit lauantaina lukemin 0-4. 

Täydet 12 pistettä ensimmäisistä neljästä ottelusta kerännyt EPS on tällä kertaa sarjassa toisena yhden maalin perässä Härmää, joka majailee sarjan piikkipaikalla. Alkukauden neljän ensimmäisen pelin jälkeen espoolaiset ovat sarjan ainoa maalinsa puhtaana pitänyt joukkue. 

Ensimmäinen puoliaika Tampereella alkoi hieman takkuillen, mutta punakoneen parantessa omaa peliään ottelun edetessä ei paremmuudesta jäänyt kysymysmerkkejä. Maalinteko päästiin aloittamaan vasta 35. minuutilla kun joukkueen kapteeni Matilda Sandbacka siirsi vierailijat 0-1 johtoon kulmapotkun päätteeksi. Myös viime pelissä voittomaalin tehnyt hyökkääjä Floriana Haxhiu pääsi nokikkain maalivahdin kanssa, mutta tauolle siirryttiin tukevassa 0-1 johdossa.

Toiselle puoliajalle siirryttäessä EPS laittoi uuden vaihteen silmään ja loppulukemien viimeistely alkoi 57. minuutilla kun ensimmäisellä puoliajalla lähellä maalintekoa ollut Haxhiu otti laittoi oman shownsa pystyyn nikkaamalla ensin punapaidat 0-2 johtoon. Kaksi minuuttia tästä Haxhiu murtautui laidasta läpi ja sijoitti pallon takakulmaan jättäen maalivahdin vaille mahdollisuuksia. Kosovolaishyökkääjä pääsi viimeistelemään hattutemppunsa ottelun 67. minuutilla ohittaen puolustuslinjan ja maalivahdin nuolemaan näppejään. Hattutemppu sinetöi loppulukemat ja kolme pistettä matkasi Espooseen.

 

 

 

 

Miehet maalittomaan tasapeliin FC Hongan kanssa. 

Aiempien kausien tapaan jo lähes traditioksi muodostunut 0-0 ja 1-1 väännöt FC Honka Akatemian kanssa saivat jatkoa kun joukkueet pelasivat vauhdikkaan 0-0 tasapelin sunnuntain ilta-auringon alla. Ensimmäinen puoliaika alkoi ja molemmat joukkueet pyrkivät ottamaan kontrollin pallonhallinnan kautta itselleen. Vaarallisille maalipaikoille ei päästy kun ensimmäisen kerran vasta 28. minuutin kohdalla kun Hongan hyökkääjä Idrissa Camara pääsi haastamaan EPS:n omaa daddylongleng Heikki Louhivaaraa, joka nollasi nuorukaisen upealla jalkatorjunnallaan. Isäntien maalintekoyritykset ensimmäisellä puoliajalla koostui useammasta kaukolaukauksesta, jotka eivät tällä kertaa löytäneet verkon perukoille asti.

Toinen puoliaika oli lähellä saada synkän alun kun 55. minuutilla Honka onnistui maalinteossa, mutta kotiyleisön helpotukseksi tarkkana ollut linjatuomari liputti tilanteesta paitsion ja nolla säilyi omassa päässä. Tämän jälkeen Louhivaara joutui kertaalleen venymään vasempaan alakulmaan torjuen vaaralliselta näyttäneen maannuoliaisen eikä vastaavasti toisessa päässä nähty muuta kuin Valter Salavuon ja Aleksi Hollmenin järjestämä nuorten miesten akrobatiakerho, joka ei lopulta jättänyt jälkipolville kerrottavaa. 

Miehet jatkavat otteluitaan taas seuraavana sunnuntaina 5.6. klo 18.30 kun GrIFK saapuu Kauniaisista Espoonlahteen. Naisten pelit puolestaan jatkuu vasta tiistaina 7.6. klo 20.15 kotiottelulla FC Espoota vastaan!


Striimikausari

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa miesten kakkosen Striimikausari, jolla varmistat että näet kaikki kotiottelut vaikka et itse pääse paikan päälle seuraamaan otteluita. Samalla tuet Espoon Palloseuran miesten edustuksen toimintaa.

Striimikausarin hinta on € 39

Tilaa nyt katseluoikeus loppukauden kotiotteluihin.

https://play.spiideo.com/game-package/4bb70a79-c0b5-422a-9792-1a0963a26a95


29.5.2022 EPS Edustus viestintä
Matkassa mukana