Espoon Palloseura lähettää miesten ja naisten kakkosen kotiottelut suorana Espoonlahden urheilupuistosta. Lähetykset toteutetaan uutta ja edistyksellistä Spiideo-Play Live-Stream järjestelmää hyödyntäen.

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa miesten kakkosen Stream-kausikortti, jolla varmistat että näet kaikki kotiottelut vaikka et itse pääse paikan päälle seuraamaan otteluita. Samalla tuet Espoon Palloseuran miesten edustuksen toimintaa.

Striimikausarin hinta on € 39

Tilaa nyt katseluoikeus loppukauden kotiotteluihin.

Katso esimerkkivideo EPS-HJS kotiottelun koosteesta (14.5.2022).

Mikä on Spiideo ?

Spiideo tekee edistyneestä urheiluvideoinnista ja analysoinnista helppoa sekä puoliautomaattista. Järjestelmä on aina saatavilla niin valmentajille, analyytikoille, pelaajille kuin otteluiden striimaukseen. Spiideon tehokkaiden videoratkaisujen ja TN2 areenalle asennetun kameran ansiosta videotallennus on aina käytettävissä harjoitteluun ja otteluihin.

Spiideon kamerajärjestelmä ja pilvialusta kuvaa automaattisesti peliä. Tekoälypeliseurannan avulla emme tarvitse miehistöä kameran taakse. Älykäs Spiideo-järjestelmä näkee automaattisesti, missä päin kenttää peli etenee ja seuraa sitä automaattisesti.

Katsojana näet pelin mielenkiintoisimmat tapahtumat, aivan kuten jos ammattimainen kameratiimi olisi paikalla kuvaamassa peliä.