Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n Tukirahasto auttaa seuran pelaajia niissä perheissä, joilla on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeuksia selvitä jalkapalloharrastuksen kustannuksista.

Tukirahaston syyskauden hakuaika on 1.12 – 22.12.2021.

Tukea haetaan sähköisellä Webropol-lomakkeella, joka löytyy TÄÄLTÄ

Tukea on mahdollista hakea kaksi kertaa vuodessa ja tukea on mahdollista hakea myös tapauskohtaisesti hakuajan ulkopuolella hakijan ja joukkueenjohtajan yhteisellä päätöksellä. Päätöksenteossa kuullaan tarvittaessa joukkueenjohtajaa, joukkueen rahastonhoitajaa tai viranomaista. Pyydettäessä hakijan tai hakijan huoltajan on toimitettava tukirahastotyöryhmälle vähävaraisuuden todentavia liitteitä, kuten verotustodistus, palkkatodistus tai Kelan tai eläkelaitoksen selvitys. Lomakkeen tietoja käsittelevät seuran hallituksen nimittämä tukirahastotyöryhmä ja seuran hallitus luottamuksellisesti.

Tieto päätöksestä ilmoitetaan hakijoille ja tuen saaneiden pelaajien joukkueiden rahastonhoitajille 20.1.2022 mennessä.

Avustusten myöntämisestä päättää seuran hallitus tukirahastotyöryhmän esityksen pohjalta. Avustus maksetaan joko pelaajan joukkueelle käytettäväksi tuen saaneen pelaajan kuluihin tai se käytetään seuran Akatemia- tai ikäluokkamaksuihin. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä kahden viikon kuluessa hakuajan umpeutumisesta.

Lisätietoja:

Markus Heikkilä, puh. 040 865 7801