Miesten edustusjoukkueen uutena vastuuvalmentajana aloittaa Jussi Väyrynen.

Jussi siirtyy EPS:iin FC Hongan organisaatiosta jossa kausi 2021 tuotti poikien B-SM pronssimitalit.

Vuosina 2016–2019 EPS:issä valmentanut Jussi siirtyy siis nyt paluumuuttajana ”kotiin” ja Espoon Palloseuran miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi.


”Olen innoissani ja ylpeä päästessäni toimimaan ensi kertaa miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana seurassa, joka urani alussa antoi paljon oppia ja mahdollisuuden kehittää itseäni valmentajana ja edetä urallani. Hienoa että yhteistyömme jatkuu näin muutaman vuoden tauon jälkeen. Aikaisempi yhteistyö, ajoitus sekä yhteiset näkemykset ja halumme teki tähän projektiin sitoutumisen helpoksi”.

JUSSI VÄYRYNENEspoon Palloseuran edustusjoukkuetoiminntaa tullaan kehittämään jatkossakin ja sitä kautta viedä koko seuran toimintaa eteenpäin.

“Joukkueen rakennus on edelleen kesken ja tiedotamme vahvistuksista kun sen aika on. Tavoitteena on motivoitunut ja vaativa valmennustiimi, oikean profiilin pelaajat sekä panostus taustoihin. Muutaman hankalan koronavuoden jälkeen haluamme fanit takaisin Espoonlahteen viihtymään ottelutapahtumissa”, Jussi jatkaa.


Kalle Tallqvist
on aloittanut uudessa roolissaan Miesten edustus – B-junioreiden valmennuspäällikkönä. Uuden valmentajan rekrytointiin osallistuneena saatiin luonnollisesti Kalleltakin kommentit valintaan liittyen.

”Uuden valmentajan valinta venyi melko pitkälle ja haastattelimme muutamaa ehdokasta. Jussin nimi tuli siinä sivussa esille ja saimme aloitettua keskustelut hänen kanssaan. Olen erittäin tyytyväinen, että Jussi halusi tämän uuden haasteen, missä tavoitteena on nostaa miesten edustusjoukkue takaisin 2.divisioonaan. EPS-Metodin tunteminen ja hyvät näytöt nuorten parissa tukivat valintaa”, sanoo Kalle.


Edustusjoukkueen uudelleenrakennus on kovaa vauhtia käynnissä ja kentälle palataan tammikuussa. Joukkueen runko on pysymässä melko hyvin koossa ja uusia pelaajia nähdään varmasti jo tammikuussa. Taustaryhmää on tavoitteena myös vahvistaa, niin olemme valmiimpia uutta nousua varten. Yksi rekrytointi on jo tehty, kun aiemmin maalivahtina miesten edustusjoukkueessa pelannut Otto Brusiin ottaa joukkueenjohtajan roolin harteilleen.