Mikä on tehnyt jalkapallosta ison? Suosio, pelaajat, fanit? Vai kenties se, kuinka pelin vaikutukset voi aistia myös kentän ulkopuolella. Espoon Palloseura luo jalkapallokulttuuria, jota ei pysty kahlitsemaan peliajan puitteisiin.

Tulevana lauantaina 16.10 juhlitaan tuplapäivää, kun Espoonlahden Urheilupuistossa pelataan suurten pelien päivä.

Tytöt 18 SM-sarjan ottelussa EPS kohtaa KPV:n, Kokkolasta.
Ottelu alkaa klo. 11:00 Espoonlahden urheilupuiston TN2:lla.
Jos EPS nyt lauantain ottelussa varmistaa vähintään yhden pisteen saa joukkue toistaiseksi hienoimman kruununsa Suomen Mestaruuden muodossa. EPS on pelannut koko kauden ilman tappioita, ja johtaa sarjaa nyt kuudella pisteellä. Sarjassa toisena lymyää paikallisvastustaja FC Honka kun sarjaa on pelaamatta enään kaksi peliä.

EPS:in työ tyttö- ja naisfutiksen vahvistamiseksi jatkuu. EPS on jo usean vuoden kasvattanut harrastajamääriä erityisesti tyttöjen puolella ja tällä hetkellä seurassa pelaa yli 450 kilpailulisenssin omaavaa tyttö- ja naispelaajaa. Kilpailullisesti EPS on menestynyt tyttöjen futiksessa hienosti useassa ikäluokassa.

Miesten edustusjoukkueemme kohtaa miesten kakkosen ottelussa Kaapo:n, Kaarinasta. Ottelu alkaa klo. 15:00 TN2:lla. Taistelu sarjapaikasta miesten kakkosessa jatkuu ja kaikki on edelleen omissa käsissä. Joukkue on lukuisista loukkaantumisista huolimatta taistellut esimerkillisesti läpi kauden. Supertasaisessa sarjassa viimeisellä putoajan paikalla olevan EPS:n edellä kolmen pisteen päässä ovat tasapistein VJS, Ilves/2 ja Ilves Kissat. Kaikilla joukkueilla on pelejä pelaamatta kaksi. Todellinen trilleri siis tiedossa loppukauden osalta.

Liput 5€ ennakkoon ja portilta:
Miesten Kakkonen, EPS vs. Kaapo 16.10 klo. 15:00 (liveto.io)

Tule siis lauantaina paikanpäälle Espoonlahteen koko perheen voimin ja kannusta EPS voittoon.