Mikä on tehnyt jalkapallosta ison? Suosio, pelaajat, fanit? Vai kenties se, kuinka sen vaikutukset voi aistia myös kentän ulkopuolella. Espoon Palloseura luo jalkapallokulttuuria, jota ei pysty kahlitsemaan peliajan puitteisiin.

Urheilu on tavoitteiden asettamista, saavuttamista, ahkeruutta ja itsensä voittamista. EPSin seurakulttuuri on valtakunnallisesti tunnustettu laadukkaasta toiminnasta. Kaikki EPSin toiminnassa mukana olevat kantavat ylpeänä EPS arvoja ja heillä on rohkeus olla oma itsensä.

Laadukkaalla jalkapallotoiminnalla luomme pohjan päämäärätietoiselle toiminnalle, periksiantamattomuudelle ja reilulle pelille. Haluamme, että jokaiselle mahdollistuu oman huipun löytäminen, myös valmentajalle.

Espoon Palloseuran miesten edustusjoukkue hakee nyt uutta vastuuvalmentajaa nykyisen valmentajan, Kalle Tallqvistin siirtyessä muihin tehtäviin seuran sisällä.

Espoonlahden yhteisö on ottanut joukkueen omakseen ja EPS:an ottelutapahtumat kiinnostavat alueemme ulkopuolellakin. Etsimämme valmentaja jakaa seuramme arvot ja on valmis viemään edustusjoukkueen toiminnan seuraavalle tasolle sekä urheilullisesti että kulttuurillisesti.

Tavoitteenamme on rakentaa arvoihimme pohjautuvaa ja urheilullisesti vahvaa joukkuetta, joka pystyy kilpailemaan liiton sarjoissa sekä tulevaisuudessa kasvattaa pelaajia ammattilaisiksi asti.

Edustusjoukkueen vastuuvalmennus on osa-aikainen työtehtävä. Muiden työtehtävien yhdistämisestä kokoaikaiseksi työksi voidaan neuvotella.

Toivomme Sinulta:

  • UEFA A -lisenssiä tai suunnitelma sen toteuttamiseksi
  • Kykyä sekä johtaa että olla osana valmennustiimiä
  • Näkemystä ja ymmärrystä seuran metodologiasta
  • Korkeaa työmoraalia ja ongelmanratkaisukykyä
  • Halua rakentaa pitkäjänteistä toimintaa


Lähetä hakemus webropol -kyselylinkin kautta 31.10. mennessä. Paikka täytetään välittömästi sopivan hakijan löytyessä.

Webropolilla luotu kysely: Valmentajaksi Espoon Palloseuraan (webropolsurveys.com)


Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Lisätiedot

Janne Kangasniemi, urheilutoimenjohtaja

janne.kangasniemi@espoonpalloseura.fi
Puhelin: 050 412 2361

  • EdustusjoukkueJoukkueKahvila ja varustemyyntiLiikuntaSeuraTapahtumat
    SUPERLAUANTAI