SOL henkilöstöpalvelut ja EPS ovat sopineet mittavasta yhteistyöstä.
SOL Henkilöstöpalvelut Oy haluaa tukea nuoria ja varttuneempia pelaajia tukijoukkoineen yhdistämään jalkapallon, opiskelun ja työelämän.

Pelaamalla jalkapalloa saavuttaa paljon muutakin. Kentällä syntyy ennakkoluulottomia ja tavoitteellisia nuoria, jotka ovat oppineet voittamisen ja häviämisen taidon. Vastuullisuus ja avoimuus kasvavat joukkueessa. Opitaan voittamisen taito myös peliajan ulkopuolella.

 

SOL henkilöstöpalvelut on valtakunnallinen suomalainen perheomisteinen henkilöstöpalveluyritys. Kaikkia SOL-konserniin kuuluvia yrityksiä yhdistää aurinkoinen palveluasenne, arvot ja positiivinen ihmiskäsitys. Henkilöstön hyvinvointi on meille kunnia asia ja toimintaamme ohjaa aito halu toimia asiakkaan parhaaksi.

Jalkapallo tuottaa iloa ja tunnetta maailmaan. EPS on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista ja SOL yksi Suomen suurimmista työnantajista. Autamme työnhaussa ja tarjoamme töitä Espoossa yli 17-vuotiaille matalalla kynnyksellä.  Tutustu mahdollisuuksiimme https://www.sol.fi/tyonhakijoille/

Kannustetaan yhdessä pelaajia ottamaan uusia askelia eteenpäin niin jalkapallossa, opiskelussa kuin työelämässä kertoo Juhana Olkkola, SOL henkilöstöpalvelut OY:n toimitusjohtaja.

Haluan toivottaa SOL henkilöstöpalvelut tervetulleeksi mukaan EPS yhteisöön. Yhdessä olemme vahvempia ja yhdessä mahdollistamme jalkapallon, opiskelun ja työuran yhteensovittamista – Ei ainoastaan pelipäivänä, jatkaa Espoon Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Ohralahti.

Haluamme kasvattaa erinomaisia espoolaisia. Arvokkaita nuoria, jotka eivät pelkää kovaa työtä ja uskovat itseensä ja taitoihinsa.

Kun ymmärtää yhteenpelaamisen voiman tottuu samalla saamaan ja antamaan tukea ja on loistava pelaaja myös kentän ulkopuolella.

Espoo voittaa aina !

 

 

  • EdustusjoukkueJoukkueKahvila ja varustemyyntiLiikuntaSeuraTapahtumat
    SUPERLAUANTAI