Espoon Palloseura järjestää syys- ja talvikaudella toimintaa koko perheelle. Tutustu EPSin tarjontaan ja varaa paikkasi pian!

Perhefutis
Perhefutis on 3-5-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus. Perhefutis -ryhmiä on kaksi ja toiminta alkaa keskiviikkona 27.10.2021.

Temppukoulu
Temppukoulu on tarkoitettu 3-5-vuotiaille. Temppukoulu -ryhmiä on kaksi ja toiminta alkaa tiistaina 26.10.2021.

Meritorin peli-illat
Meritorin peli-illat sopivat kaiken tasoisille 10-12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Toiminta alkaa keskiviikkona 27.10.2021. Ryhmä on suunnattu ensisijaisesti nuorille, jotka eivät ole mukana joukkuetoiminnassa.

Jalkapalloa yläkoululaisille
EPS järjestää yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa 7-9 -luokkalaisille toimintaan Espoonlahden urheilupuistossa. Voit tulla mukaan tasosta riippumatta, aina silloin kun itselle sopii. 

Harrastustoimintaa aikuisille
Kuntojalkapallo on laji- ja joukkuemainen aikuisille suunnattu ryhmäliikuntamuoto jalkapallosta kiinnostuneille aktiivisille liikunnan harrastajille. EPSillä on oma ryhmä sekä naisille  (EPS Ladies) että miehille (EPS MiKu). Kuntofutisryhmiin voit liittyä mukaan koska vaan!

Joukkuetoimintaa aikuisille
EPSillä on myös useampia aikuisjoukkueita, jotka pelaavat eri sarjatasoilla ja liiton kilpailuissa. Lue lisää täältä.

Jalkapallo kuuluu kaikille
EPS Fortis on erityisjalkapalloryhmä, jossa pelaa noin 15 lasta ja nuorta, jotka tarvitsevat tukea jalkapalloharrastuksessaan. Lue lisää täältä.

Yhteydenotot ja tiedustelut:
Kirsi Ahonen
kirsi.ahonen@espoonpalloseura.fi
050 353 9838