Temppukoulu

Tervetuloa temppuilemaan

Temppukoulussa luodaan pohjaa lapsen monipuoliselle kehitykselle ja liikunnalliselle elämäntavalle, leikitään liikuntaleikkejä, temppuillaan erilaisilla radoilla ja tietenkin pelataan jalkapalloa.

Monipuolisesti liikkuessa lasten tasapaino, koordinaatiokyky ja ketteryys kehittyvät. Lisäksi opitaan hahmottamaan tilaa, aikaa ja paikkaa. Temppukoulu antaa lapselle valmiuksia toimia ryhmässä ja yhdessä koetaan myös onnistumisen elämyksiä!

Luvassa mm. temppuratoja, akrobatiaa, lajikokeiluja ja paljon muuta hauskaa!

Tarjoamme lapsille mahdollisuuden harrastaa liikuntaa turvallisessa ja innostavassa oppimisympäristössä. Mukaasi tarvitset vain juomapullon, mukavat vaatteet, halutessasi sisäkengät tai -tossut ja reipasta liikuntamieltä!

Temppukoulun talvilukukausi maksaa 75€.

Temppukoulu kokoontuu Storängenin koululla, Espoonlahdentie 10tiistaisin klo 17:00-18:00.

Talvikauden ensimmäinen tunti pidetään tiistaina 7.1.2020.

YHTEYSTIEDOT

Kirsi Ahonen