Temppukoulu

Tervetuloa temppuilemaan

Temppukoulussa luodaan pohjaa 3-5 -vuotiaan lapsen monipuoliselle kehitykselle ja liikunnalliselle elämäntavalle, leikitään liikuntaleikkejä, temppuillaan erilaisilla radoilla ja tietenkin pelataan jalkapalloa.

Monipuolisesti liikkuessa lasten tasapaino, koordinaatiokyky ja ketteryys kehittyvät. Lisäksi opitaan hahmottamaan tilaa, aikaa ja paikkaa. Temppukoulu antaa lapselle valmiuksia toimia ryhmässä ja yhdessä koetaan myös onnistumisen elämyksiä!

Tarjoamme lapsille mahdollisuuden harrastaa liikuntaa turvallisessa ja innostavassa oppimisympäristössä. Mukaasi tarvitset vain juomapullon, mukavat vaatteet, halutessasi sisäkengät tai -tossut ja reipasta liikuntamieltä!

Temppukoulu kokoontuu Storängenin koululla (Espoonlahden yksikkö), Espoonlahdentie 10 26.10.-30.11.2021 välisenä aikana. Ryhmiä on kaksi. Ensimmäinen ryhmä kokoontuu tiistaina klo 17:00-17:45 ja toinen ryhmä tiistaina klo 18:00-18:45

Tule mukaan!

YHTEYSTIEDOT