Espoon Palloseuran arvot ovat ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys. Seuran strategiassa on määritelty, että toiminta rakentuu kaikki huomioivalle kulttuurille sekä sille, että seura pitää huolta kaikista.

Koska seura haluaa tarjota laadukkaan harrastusmahdollisuuden kaikille lähialueen lapsille ja nuorille taustoista riippumatta, se on perustanut tukirahaston.

Rahaston tarkoituksena on tukea vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien jalkapalloharrastusta ja kilpailutoimintaa Espoon Palloseurassa. Tavoitteena on turvata seuran pelaajien jalkapalloharrastuksen aloittaminen tai jatkuminen niissä perheissä, joilla on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeuksia selvitä jalkapalloharrastuksen kustannuksista.

Lue lisää tukirahastosta tästä.

Digiarpa on helppo ja vallitsevassa tilanteessa myös turvallinen tapa tukea seuran Tukirahastoa. Jokaisessa arvassa on kolme eri peliä, joista kaikista sinulla on mahdollisuus voittaa palkintoja. Arvan saa käyttöönsä virtuaalisena ja näet heti, osuiko voitto kohdallesi. Voit myös halutessasi ostaa arvan lahjaksi tilaamalla arvan suoraan postitse kotiovellesi.

Digiarpa maksaa 8€ ja jokaisesta arvasta tuetaan 3 eurolla Tukirahastoa.
Loppuosa arvoista kertyvistä varoista käytetään nuorisourheilun ja nuorisotyön hyväksi.

Yhteistyössä Eventio Group Oy. Lisätietoja arvasta, palkinnoista ja palkintojen lunastamisesta saat ennen arvan maksamista.

Lahjoita Tukirahastoon

Voit myös lahjoittaa suoraan Tukirahastoon.

Lahjoita haluamasi summa tukirahaston tilille

FI77 1215 3000 1063 13 (Lupanumero RA/2020/301)