Koronavirus on iskenyt rajusti suomalaiseen yhteiskuntaan. Ihmiset eri aloilla taistelevat työpaikoistaan. Jalkapalloseurat kärsivät niin ikään. Keskiviikkona tuli ensimmäiset ilmoitukset kovista toimista: seurat joutuvat lomauttamaan työntekijöitään tai keskeyttämään palkanmaksun.

Espoon Palloseura on saman tilanteen edessä. Seurassa on yli 1800 pelaajaa. EPS tekee kaikkensa, jotta he voivat jatkaa harrastamista, kun sen aika taas on. Toimintamme merkitys on erittäin laaja. Periaatteemme on yksinkertainen: otamme jokaisen lapsen mukaan. Haluamme auttaa ihmisten kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Emme jätä ketään yksin.

EPS ei yhdistyksenä pyri taloudellisen voiton tavoitteluun. Toimintamme perustuu kuukausittaisille maksuille, joiden tulo on kriisitilanteessa ehtymässä. Hiekka valuu tiimalasissa.

Ymmärrämme, että tilanne on vaikea. Jos sinulla on mahdollisuus auttaa, tarjoamme mahdollisuutta liittyä EPSin kannatusjäseneksi. Se maksaa 50 euroa / kausi. Ostamalla jäsenyyden tuet koko seuran ja joukkueiden toimintaa. 

LIITY KANNATUSJÄSENEKSI

Kannatusjäsenyys maksaa 50€

Kannatusjäsenenä tuet seuran joukkueiden toimintaa.

Voit tukea seuran toimintaa myös hankkimalla kausikortin, liittymällä ainaisjäseneksi tai yhteistyökumppanuudella.

OSTA KAUSIKORTTI

Kausikortti maksaa 30€ ja oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn miesten edustusjoukkueen 2.div kotiotteluihin kaudella 2020.

Hintaan sisältyy EPS 50 -juhlavuoden tuote.

LIITY AINAISJÄSENEKSI

Ainaisjäsenyys maksaa 200€. Ainaisjäsenyys oikeuttaa 10 vuoden seurajäsenyyteen. Samalla tuet seuran joukkueiden toimintaa.

YHTEISTYÖKUMPPANUUS

EPS tarjoaa yrityksille erilaisia mahdollisuuksia tukea yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ja hakee jatkuvasti uusia tapoja tehdä mieleenpainuvaa markkinointia kumppaneilleen.