Arvoisa EPS-yhteisö

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n tavoite on tuottaa jalkapalloharrastuksen avulla onnistumisen elämyksiä ja iloa seuran pelaajille, heidän perheenjäsenilleen sekä joukkueiden toimihenkilöille seuran toiminta-alueella Suur-Espoonlahdessa. Toiminnan ydin on hyvän ja kehittävän jalkapalloharrastuksen mahdollistaminen. Toimintamme perustana toimii yhteisön arvot – Ilo, Urheilullisuus ja Yhteisöllisyys.

Suomessa on poikkeusolot ja käyttöön on otettu valmiuslain säännöksiä, jotka antavat viranomaisille laajoja oikeuksia meitä kaikkia koskeviin rajoituksiin. Vaikutukset koskettavat meitä kaikkia henkilökohtaisesti sekä koko meidän EPS-yhteisön toimintaa. Maan hallitus on linjannut, että poikkeusolot ovat tässä vaiheessa voimassa 13.4.2020 saakka. Noudatamme toiminnassamme kaikkia linjauksia, säännöksiä ja suosituksia kuten normaalioloissakin. Näin ollen tulemme pitämään kaiken fyysisen joukkuetoiminnan keskeytettynä niin pitkään kuin poikkeusolot sitä vaativat.

Joukkueiden perinteinen toiminta on keskeytetty 30.4.2020 asti. Mikäli tilanne paranee olennaisesti, joukkueiden toimintaa voidaan mahdollisesti jatkaa aikaisemmin. Pidämme koko ajan mielessä, että terveys on tärkeämpää kuin jalkapallo. Joukkueiden valmennus on tällä hetkellä keskittynyt harjoittelun ohjaukseen mm. antamalla omatoimiharjoitteluun ohjeita ja myös käyttämään uusia tapoja, joilla voimme tuoda pelaajia yhteen virtuaalisesti – ilman fyysistä kontaktia.

Seuran hallitus pyrkii kaikin käytettävissä olevin keinoin karsimaan kaikkia keskeytyksen aikaisia kustannuksia, jotta harrastajien maksurasitetta voitaisiin heti huhtikuulta alkaen kohtuullistaa muuttuneissa olosuhteissa. On sanomatta selvää, että joudumme lähipäivinä tekemään ikäviäkin ratkaisuja turvataksemme seuran toimintojen sekä lasten ja nuorten harrastuksen jatkumisen. Juhlavuodesta ei tullut ihan sellainen kun suunnittelimme, mutta meistä varmasti jokainen haluaa että EPSin hieno ja yhteisöllinen matka jatkuu. Olemme kaikki isojen kysymysten edessä. Seurayhteisön osalta haluamme varmistaa, että hyvän ja kehittävän jalkapalloharrastuksen mahdollistaminen Suur-Espoonlahden alueella pystytään toteuttamaan myös jatkossa.

Tiedotamme mahdollisimman pian tiedossamme olevat kustannusvaikutukset joukkueittain joukkueenjohtajille koskien huhtikuuta 2020 ja ohjeistamme joukkueenjohtajille niiden mukaiset perusteet mahdollisten huhtikuuta koskevien kuukausimaksujen määrittämiselle.

Joukkuemaksujen osalta maaliskuussa kerätään normaalit joukkueiden budjettien mukaiset kuukausimaksut kattamaan jo syntyneet kustannukset sekä vielä maaliskuuta koskevat myöhemmin mahdollisesti erääntyvät kustannukset. Sama koskee seuran jäsen- ja toimintamaksua, joka on varsinkin tässä tilanteessa elintärkeä koko seuran toiminnan jatkumiselle.

Seuran hallitus ja työntekijät tekevät kaikkensa sen eteen, että EPS-yhteisö selviää suuresta haasteesta, mutta siihen tarvitsemme apua. Koko EPS-yhteisön tuki ja panos on tärkeämpää kuin koskaan.

Tässä muutama vinkki:

Osta kausikortti

Kausikortti maksaa 30€ ja oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn miesten edustusjoukkueen 2.div kotiotteluihin kaudella 2020.

Hintaan sisältyy EPS 50 -juhlavuoden tuote.

Liity kannatusjäseneksi

Kannatusjäsenyys maksaa 50€

Kannatusjäsenenä tuet seuran joukkueiden toimintaa.

Liity ainaisjäseneksi

Ainaisjäsenyys maksaa 200€. Ainaisjäsenyys oikeuttaa 10 vuoden seurajäsenyyteen. Samalla tuet seuran joukkueiden toimintaa.

Otamme myös mielellämme vastaan muita ideoita:

Kyselylomake

Toivotamme tässä vaikeassa tilanteessa kaikille mahdollisimman positiivista mieltä ja kärsivällisyyttä arjen äkillisten muutosten keskelle!