Espoon Palloseuran toiminnanjohtaja on siirtynyt uusin tehtäviin seuraorganisaation ulkopuolelle. Seuran hallitus on nimennyt urheilutoimenjohtaja Janne Kangasniemen vt. toiminnanjohtajaksi määräajaksi.

– Janne tulee toimimaan seuraorganisaation esimiehenä, sekä valmennuksen suorana esimiehenä. Sovimme Jannen kanssa, että tietyt toiminnanjohtajan vastuualueet (markkinointi, tapahtumat, olosuhteet ja talous) jäävät siirtymäkauden ajan hallituksen vastuulle. Jannella on pitkä kokemus EPS:n toiminnasta ja uskon, että tämä on mahdollisuus Jannelle ja EPS:lle edelleen kehittää toimintaa eteenpäin, tiivistää hallituksen puheenjohtaja Petteri Vartiainen.

Janne Kangasniemi on nimetty seuran vt. toiminnanjohtajaksi

– Kiitän puheenjohtajaa ja organisaatiota luottamuksesta. Tilanne on varsin poikkeuksellinen, mutta me yritämme keskittyä nyt niihin asioihin mihin voimme vaikuttaa. Pelaajat ovat saaneet ohjeistuksia omatoimiseen harjoitteluun ja sisäinen koulutus sekä kauteen valmistautuminen on meillä edelleen käynnissä, niiltä osin kun se on mahdollista. Haluan toivottaa kaikille epsiläisille tsemppiä ja sopivaa malttia odotukseen. Pidetään toisistamme huolta, toteaa Janne Kangasniemi.

Uuden toiminnanjohtajan hakuprosessi on aloitettu.