Duudsonit Activity Park ja Espoon Palloseura aloittivat yhteistyön syyskuussa 2019. Yhteistyön tavoitteena on kehittää 6-13 -vuotiaiden pelaajien motorisia taitoja, pitää hauskaa ja saada hiki pintaan. Pelaajat harjoittelevat DAP:ssa talvikaudella kerran viikossa marraskuusta maaliskuuhun.

Osana yhteistyötä Duudsonit Activity Parkin lippuja on saatavilla nyt myös Cafe Tekiksestä. Lipun hinta on 12€ (normaali hinta 19€). Lipunmyynnin tuotto menee lyhentymättömänä EPSin vähävaraisten tukirahastoon.

– On hienoa, että yhteistyömme Duudsonit Activity Parkin kanssa mahdollistaa puistoon pääsemisen alhaisemmalla kustannuksella ja sitä kautta madaltaa kynnystä lähteä liikkumaan ja pitämään hauskaa perheen ja kavereiden kanssa. Lipun ostajalle tulee varmasti myös hyvä mieli siitä, että lipun tuotto menee EPSin vähävaraisten tukirahastoon, kertoo Espoon Palloseuran toiminnanjohtaja Essi Puistonen.