Ville Pirhonen on allekirjoittanut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Pirhonen on hyökkäävässä roolissa viihtyvä pelaaja ja tuo joukkueeseen tehokkuutta viimeistelyyn.

Ville Pirhonen EPS – HJS ottelussa 2018

Pirhonen teki viime kaudella seitsemän maalia Kakkosessa ja oli näin jaetulla piikkipaikalla joukkueen maalipörsissä. Maalien määrä oli myös vahvassa nousussa kauden loppua kohti. Ottelumäärän verrattuna oli Pirhonen joukkueen tehokkain pelaaja Kakkosessa 2019 (7 maalia/17 ottelua).

Pirhonen oli myös erittäin suuressa roolissa joukkueen säilymiskamppailussa tekemällä hattutempun kauden viimeisessä, 4-4 tulokseen päättyneessä ottelussa Pallo-Iiroja vastaan. Pahimmillaan 1-4 tappiotilanteessa ollut EPS sai uutta virtaa Pirhosen kahdesta pikaisesta kavennusmaalista ja tuli tasoihin Arttu Ahon lisäajan puskumaalilla. Tämä taistelupiste oli kauden päätyttä kriittinen säilymisen kannalta.