U7/2013

Espoon Palloseuran U7

Espoon Palloseuran U7/2013 -ikäluokassa on tällä hetkellä 70 pelaajaa.

Ikäluokka harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jolloin jokaiselle löytyy sopiva ympäristö oppia ja pelata jalkapalloa. Joukkuetoiminnan sijaan lapset voivat osallistua jalkapallokouluun talvella 2019-2020. Lue lisää jalkapallokoulusta.

Joukkueet harjoittelevat kesäkaudella kaksi kertaa viikossa. Talvella on yksi jalkapalloharjoitus ja yksi oheisharjoitus viikossa. Tämän lisäksi joukkueet pelaavat viikonloppuisin pelejä ja osallistuvat turnauksiin.

Ikäluokassa on kaksi poikien joukkuetta, Punainen ja Valkoinen.
Ikäluokan tytöt pelaavat poikajoukkueissa.

Kaikki joukkueet toimivat seuran linjan, EPS Metodin, mukaisesti ja joukkueiden valmentajat ovat seuran kouluttamia. Ikäluokasta vastaa seuran ammattivalmentaja.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Lisätietoja ikäluokan toiminnasta ja mukaan liittymisestä saat ikäluokkavalmentajalta.

Ionel Armean

Ikäluokkavalmentaja