Joukkueet

Kohti omaa huippua

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Yli 1800 jäsenen seurassa työskentelee 17 päätoimista henkilöä.

Seuran tavoitteena on tuottaa jalkapalloharrastuksen avulla onnistumisen elämyksiä ja iloa seuran pelaajille, heidän perheenjäsenilleen sekä
joukkueiden toimihenkilöille seuran toiminta-alueella Suur-Espoonlahdessa.

Tarjoamme mahdollisuuden jalkapalloharrastukseen kolmevuotiaista perhefutareista ikämiehiin ja aikuisten kuntofutisryhmiin.

Nuorten ikäluokissa käytämme ikäluokkamallia. Siinä jokaisella ikäluokalla on seuran päätoiminen ikäluokkavalmentaja, joka vastaa ikäluokan valmennuksesta kokonaisuutena. Jokaisella ikäluokan joukkueella on oma vapaaehtoisista ja/tai oto-valmentajista koostuva valmennusryhmänsä, joiden johtajana ja tukena ikäluokkavalmentaja toimii.

Tervetuloa siis pelaamaan jalkapalloa Espoon Palloseuraan, mukaan pääset kuntoon tai taitoihin katsomatta. Jokaiselle löytyy sopiva ympäristö oppia ja pelata jalkapalloa sekä polku, jota kulkea kohti omaa huippua.

Täältä löytyvät joukkueittemme yhteystiedot ikäluokittain. Jos olet uusi pelaaja ja haluat liittyä seuraan, ota yhteyttä oman ikäluokkasi ikäluokkavalmentajaan.