EPS käynnistää toukokuun alussa kesän 2024 jalkapallokoulut Espoonlahden urheilupuistossa. EPS:n jalkapallokoulut ovat erinomainen tapa aloittaa tutustuminen jalkapalloharrastukseen.

Tule siis mukaan iloiseen ja vauhdikkaaseen menoon. Yhdessä tutustumme jalkapalloon, maailman hienoimpaan pallopeliin, jonka vaikutukset voi aistia myös kentän ulkopuolella. Yhdessä luomme uudenlaista jalkapallokulttuuria, jota ei pysty kahlitsemaan peliajan puitteisiin.

Jalkapallokoulussa lapset oppivat tuntemaan uusia kavereita, omaa kehoaan, hengästymään sekä hikoilemaan. Sääntöjen noudattaminen, ryhmässä toimiminen, kontaktit palloon, alustaan ja muihin pelaajiin tulevat tutuiksi.

Jalkapallokoululaiset opettelevat myös EPS:n toimintakulttuuria.

 

Jalkapallokoulu on 5- ja 6 -vuotiaille lapsille tarkoitettu vauhdikas aloituspotku jalkapallon upeaan maailmaan.

Futiseskarissa 6-7 -vuotiaat syksyllä koulun aloittavat tytöt ja pojat tutustuvat jalkapalloon.
Futiseskarissa on tytöille oma ryhmä. Ryhmään ovat tervetulleita myös 8-vuotiaat tytöt.
Tavoitteena on madaltaa kynnystä siirtyä pelaamaan varsinaisiin EPS-ikäluokkajoukkueisiin.

Perhefutis on suunnattu 3-5 -vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmille/huoltajille. Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti.

 

 

Lue lisää jalkapallokoulusta ja futiseskarista ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Perhefutiksesta löydät lisää tietoa tästä.

 

EPS ON POSITIIVINEN SEURA

Synnyttämällä jalkapallokulttuuria luomme samalla kauaskantoista hyvinvointia Espooseen. Pyrimme takaamaan laadukkaan arjen kaikille toiminnassamme mukana oleville ja tarjoamme koulutetun sekä osaavan valmentajan jokaiselle pelaajalle ja harrastajalle. Me huolehdimme kaikista.

EPS on aktiivinen ja vastuullinen toimija. Olemme vahva alueellinen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Tehtävämme on kasvattaa ennakkoluulottomia, avoimia ja vastuutaan kantavia nuoria, joiden juuret pureutuvat tähän kaupunkiin.

 

EPS antaa vahvat juuret Espooseen ja vahvat edellytykset pärjätä sekä jalkapallossa että elämässä.