Hyppää mukaan EPS edustuksen matkaan. Kausikorttilaisena olet mukana luomassa ainutlaatuista Espoolaista jalkapallokulttuuria ja olet iso osa EPS-yhteisöä.

Miesten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella uutta valtakunnallista Ykköstä. Ykkönen tulee ensi kaudella olemaan Palloliiton kolmanneksi korkein sarjataso Veikkausliigan sekä uuden perustettavan Ykkösliigan jälkeen. Periaatteessa sarjaporras on siis sama kuin tällä kaudellakin mutta käytännössä “uusi Ykkönen” tulee olemaan huomattavasti Kakkosta korkeatasoisempi sarja johon pääsee mukaan vain 12 joukkuetta kun Kakkosta pelattiin kaudella 2023 kolmessa lohkossa peräti 36 joukkueen voimin. Lisäksi Ykkönen tulee olemaan koko maan kattava sarja kun Kakkosta on pelattu alueellisissa lohkoissa.

KAUSIKORTTI 2024

Kausikortti 65€ 31.12.2023 saakka (sis. postitus).
Kausikortti 75€ 1.1.2024 alkaen 
(sis. postitus).

VIP kausikortti 220€ (sis. postitus).

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Miesten kotiotteluihin (Suomen Cup, Miesten Ykkönen ja mahdolliset karsintapelit). Tapahtuma-alue aukeaa 60 min ennen ottelun alkua.

VIP kausarikortilla lisäksi mukaan ottelukohtaiseen “pre-game”- tapahtumaan. Tarjolla virvokkeita, pientä purtavaa ja EPS:n mediatiimin isännöimä otteluennakkotapahtuma. Luvassa pelaaja sekä valmentajahaastatteluja, katsaus sarjan tapahtumiin valtakunnallisesti sekä espoolaisen EPS kulttuurin kasvattamista. Hyppää nyt mukaan matkaan.

Ykkösen 12 joukkueen kokoonpano on vahvistunut sarja on hvyinkin kansallinen. Pelejä tulee suomenniemen laidasta laitaan ja vähän siltä väliltä.


MATKASSA MUKANA