Urheilu on tavoitteiden asettamista, saavuttamista, ahkeruutta ja itsensä voittamista. EPSin seurakulttuuri on valtakunnallisesti tunnustettu laadukkaasta toiminnasta. Kaikki EPSin toiminnassa mukana olevat kantavat ylpeänä EPS arvoja ja heillä on rohkeus olla oma itsensä. Laadukkaalla jalkapallotoiminnalla luomme pohjan päämäärätietoiselle toiminnalle, periksiantamattomuudelle ja reilulle pelille. 

Nykyisen Urheilutoimenjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin seuran sisällä, haemme nyt urheilutoimenjohtajaa, jotamaan seuran strategian toteuttamista ja käytäntöön jalkautumista siten, että koko organisaatio on tavoitteista tietoinen, niihin sitoutunut ja niiden saavuttamisesta innostunut.

Urheilutoimenjohtajan tärkeimpiä tehtäviä on varmistaa henkilöstön onnistumisen edellytykset raivaamalla onnistumisen esteitä yhdessä työntekijöiden kanssa. Hän suunnittelee ja johtaa muutosprosesseja ammattitaitoisesti. Pysyviä, toiminnassa edistettäviä osa-alueita ovat mm. urheilutoimen organisointi ja resurssointi, urheilutoimen ja seurahallinnon välisen yhteistyön kehittäminen, sekä vastuullisen valmennuslinjaan perustuvan toiminnan ja pelaajakehitystyön tukeminen.

Haettavalla henkilöllä on vankka kokemus suomalaisesta jalkapallomaailmasta ja sen kehittämisestä.

Tarjoamme aitiopaikan suomalaisessa jalkapallossa, kasvavan ja kehittyvän seuran suunnannäyttäjänä. Jatkamme määrätietoisesti käynnissä olevaan strategiakauteemme sovittuja kokonaisuuksien kehityshankkeita. Tavoitteenamme on kehittää arvoihimme pohjautuvaa ammattimaisesti ja tiedolla johdettua seuratoimintaa.  

Kiinnostuitko ?

Olet innostava johtaja, jolla on kannustava ote ja vuorovaikutuksesi on oikeudenmukaista ja avointa.

Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen sekä ansioluettelon 14.9.2023 klo 23:59 mennessä.

Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n toiminnanjohtaja Janne Ohralahti, p. 050 3903016
(soittoaika tiistai ja torstai klo 10:00-11:30).

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:ssä työskentelee tällä hetkellä 24 päätoimista henkilöä. Toiminnanjohtaja, kaksi seurahallinnon, yksi liikuntapalveluiden sekä 20 urheilutoimen puolella. Yhteensä seurassa on työntekijöitä yli 60 ja vapaaehtoisia toimihenkilöitä yli 300. Jäseniä seurassa on noin 1750.

Janne Ohralahti
Toiminnanjohtaja
Espoon Palloseuran Jalkapallo ry