Vuonna 2015 Portugalin Atletico Ouriense Akatemiassa valmennus uransa aloittanut ja Peimari Unitedin kautta EPS:n siirtynyt Tiago Santos Espoon Palloseuran Miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi.

Kauteen 2023 Espoon Palloseuran Miesten edustusjoukkue lähtee uudistuneen valmennustiimin johdolla.

Valmennnus :

Tiago Santos – päävalmentaja
Stefan Wikström – valmentaja  (B1 vastuuvalmentaja)
Henrique Martins – valmentaja (Miesten Reservijoukkueen vastuuvalmentaja)
Leroy Maluka – fyysinen valmentaja
Mika Johansson – Maalivahtivalmentaja

Boris Wistuba – valmennuspäällikkö

Toivo Soini – Joukkueenjohtaja

Tervetuloa Tiago! Kerro lyhyesti itsestäsi.

Olen Tiago Santos. 34-vuotias Portugalilainen jalkapallovalmentaja. Tulin Suomeen tammikuussa 2017 ja liityin Peimari Unitedin edustusjoukkueen valmennustiimiin. Peimari Unitedissa viihdyin useamman vuoden ajan ja paras muisto on Kolmosen voitto kauden 2020 päätteeksi. Vuoden 2021 loppupuolella sain mahdollisuuden tulla valmentamaan Epsiin, ja muutto Espooseen tuli ajankohtaiseksi.

Espoon Palloseurassa aloitin 2012 syntyneiden ikäluokkavalmentajana ja jo tuossa kohtaa tavoitteena oli vakuuttaa seurajohto osaamisesta ja halusta valmentaa aikuisia. Minulla oli hieno vuosi ja opin paljon seurasta, sen arvoista ja tavoitteista.  Viime kauden päätteeksi seuran edustusjoukkue onnistui säilyttämään sarjapaikan ennätystiukan B-lohkon päätteeksi. Lopulta minulle tarjottiin mahdollisuutta päästä valmentamaan Miesten edustusjoukkuetta ja haluan kiittää seuraa tästä mahdollisuudesta.

“Joukkueen rakentaminen on käynnissä, peli on mennyt paljon eteenpäin, siitä asti kun tulin mukaan. Espoonlahdessa tullaan tällä kaudella näkemään rohkea, pelaava ja ennakkoluuloton EPS. B-lohko on jälleen ennakkoon kovin Kakkosen lohko ja yhtään helppoa peliä ei ole luvassa. Parasta pitää antaa jokaisena pelipäivänä, jos pisteitä haluaa saada. Vamos”.

Mitä EPS merkitsee ja mitä tavoitteita sinulla on alkavaan kauteen?

EPS on nukkuva jättiläinen, joka odottaa heräämistään. On mahtavaa pelata niin monelle ihmiselle ja haluan osoittaa kaikille, että EPS on huippuseura ja me tarvitsemme uskottavaa ja kilpailullista huippujalkapalloa. En lupaa liikoja, mutta lupaan täyden 100-prosenttisen sitoutumisen ja paljon kovaa työtä.

Olen erittäin motivoitunut työskentelemään joukkueen kanssa, ja pelaajat ovat harjoitelleet todella hyvin. Meillä on tällä hetkellä paljon pelaajia mukana ringissä ja tavoitteena on luoda kilpailukykyinen ja taisteleva tiimi joka pelaa joukkueen eteen. Olemme aloittaneet ”pre-seasonin” kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä, samalla kierrättäen pelaajia todella paljon. Olen päässyt tutustumaan pelaajiin ja kilpakauden ”rosterin” rakennus on kovassa vauhdissa.

Helmikuussa pelaamme usean todella tärkeän harjoitusottelun Kakkosen seuroja vastaan. Haluamme nähdä pelaajat erilaisissa ympäristöissä, keräten tärkeätä dataa matkalla kohti uutta ja kiivasta kilpailukautta.

Toivon yhteisön sitoutuvat edustusjoukkueen peleihin ja toivon että olette valmiina kannustamaan punaisia kun kilpailukausi käynnistyy Suomen Cupin ja Miesten kakkosen muodossa.

Faneille ja seuran junnuille terveisiä. Laittakaa kotipelit kalenteriin.

Lets make Espoonlahti RED !

Helmikuun harjoitusottelut

Helmikuun harjoitusottelut

Linkki kakkosen otteluohjelmaan: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/62296/fixture

SOL Henkilöstöpalvelut, mukana EPS Edustuksen matkassa.