Keskiviikkona 25.5. sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa suomalaista jalkapallokulttuuria ja mukana kokemassa ainutlaatuista espoolaista suomen cup tapahtumaa.

Miesten Suomen Cupin viidennellä kierroksella kotijoukkue EPS saa vastaansa veikkausliigaseura IFK Mariehamnin joka saapuu vierailulle espoonlahteen.

Mikä Suomen Cup on?
Cup on jalkapalloilun kilpailuista perinteisin ja Englannin FA cup on vanhin edelleen pelattava Cup,kilpailu. Miesten Suomen Cupia on pelattu kaudesta 1955 lähtien. Silloinen SPL:n puheenjohtaja Juuso Walden toi cupin Suomeen englantilaisen mallin mukaan. Kaudesta 1981 on taisteltu mestaruudesta myös naisten Suomen Cupissa. Suomen Cup palasi kaudelle 2022 takaisin cup-muotoiseen kilpailumalliin, jossa voittaja etenee jatkoon ja häviäjä putoaa cupista. Cupissa pelataan yhteensä kahdeksan kierrosta ja finaali.

Lue lisää: Suomen Cup | Suomen Palloliitto

 

EPS-IFK Mariehamn 25.5.2022
Tapahtuma-alueen portit aukeavat klo 17:30.

Ottelun luonteesta johtuen ja ruuhkaa välttääksemme toivomme yleisöä saapumaan urheilupuistoon hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.
Toivomme espoonlahden yleisön olevan valmiina vastaanottamaan joukkueet kentälle klo 18:15 kun joukkueiden esittely alkaa.

Tapahtuman kuuluttajana toimii viihdetaituri, imitaattori ja moniosaaja Jukka Laaksonen. Tapahtuman tarjoiluista vastaa EPS tapahtumabuffet & fanikauppa, Hodarikeisari sekä Espoon Oma Panimo.

Tapatumaa varten urheilupuistoon on pystytetty myös erillinen EPS-junioreiden fanikatsomo. Maskottimme Epsu viihdyttää perheen pienimpiä ja isompiakin faneja.

Ja mikään tapahtuma ei onnistuisi ilman vahvaa tukea ja jälleen yhteisö on osoittanut voimansa kun kymmenet vapaaehtoiset ovat mukana tapahtumajärjestelyissä.
 

Liput:
– Kausikortilla veloituksetta
– Liput portilta €10/aikuinen, €5/alle 18-vuotiaat
– Alle kouluikäiset ilmaiseksi aikuisen seurassa

 

Ennakkoon: Suomen Cup 2022, EPS-IFK Mariehamn 25.5.2022 (liveto.io)
 

Suuren kiinnostuksen johdosta toivomme tapahtumaan saapuvia suosivan saapumista jalan, polkupyörällä tai hyödyntävän julkista liikennettä.
Muistathan että parhaat pysäköintipaikat löydät espoonlahden paloaseman viereiseltä pysäköintipaikalta (Rehtorintie 2), josta kävellen urheilupuistoon n. 200 metriä.
 

Tervetuloa mukaan matkalle.
Tänään Espoo on punainen.

Espoo Voittaa Aina

🎥

https://ruutu.fi/stream/4090157

 

Linkki miesten kakkosen otteluohjelmaan: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/62296/fixture

Linkki naisten kakkosen otteluohjelmaan: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/62296/fixture

MATKASSA MUKANA