VANHAT VARUSTEET, UUSI ELÄMÄ

EPS järjesti kesäkaudella 2021 yhdessä Stadiumin ja Human Bridgen kanssa vanhojen urheiluvaatteiden kierrätyskampanjan. Kampanja herätti laajaa kiinnostusta ja saimme roppakaupalla positiivista palautetta ja toiveen uusia kampanja myös kaudella 2022.

Stadium ja Espoon Palloseura uusivat nyt ReActivate hyväntekeväisyyskampanjan.

Kampanja-aika: tiistai 10.5 – maanantai 16.5 Cafe Tekis aukioloaikoina
ma-pe 16:00-20:00
la 10:00-17:00

Tule siis mukaan, tuo vanhat urheiluvaatteesi ja pieneksi jääneet nappikset ja anna niille uusi elämä!

Kampanja ohjeet – Toimi näin:
1. Kerää vanhat, pieneksi jääneet ja ehjät urheiluvaatteet muovipussiin.
2. Tuo vanhat urheiluvaatteet Espoonlahden Urheilupuiston keräyspisteelle, Cafe Tekiksen yhteydessä olevaan kierrätyslaatikkoon

Näin annat jollekin toiselle mahdollisuuden parempaan elämään säästäen samalla maapalloa. Kaikki kerätyt tuotteet lähetetään joko käyttöön tai kierrätykseen.​

KATSO VIDEO KESÄN 2021 KAMPANJAPÄIVÄN TUNNELMISTA
(16) EPS & Stadium Re*Activate kesäkuu 2021 – YouTube

 

 

ÄLÄ HEITÄ POIS

Haluamme yhdessä Stadiumin ja Human Bridgen kanssa mahdollistaa tuotteiden pidemmän elinkaaren kierrätyksen muodossa ja antaa vanhoille urheiluvaatteillesi uuden elämän ja siten edistämään entistä kestävämpää, tasa-arvoisempaa ja aktiivisempaa maailmaa ja samalla auttaa säästämään maapallon resursseja.

Varustemerkin vaihdon yhteydessä EPS:n pelaajille ja valmentajille jää vanhoja vielä käyttökelpoisia varusteita. Nyt saat mahdollisuuden lahjoittaa tarpeettomat kengät, laukut, vaatteet ja urheiluvälineet hyväntekeväisyyteen. Näin vanhat urheiluvälineesi päätyvät käyttöön siellä, missä niitä eniten tarvitaan! Mikäli tuote ei ole siinä kunnossa, että sen voisi luovuttaa jatkokäyttöön, laitetaan tuotteet kierrätykseen.

TIETOA HUMAN BRIDGESTÄ

Human Bridge on ruotsalainen avustusjärjestö, jonka pääasiallisena tavoitteena on toimittaa lääketieteellisiä laitteita ja tarvikkeita tukea tarvitseviin maihin. Laitteet ovat pääasiassa käytettyjä ja saadaan Ruotsin terveydenhuollosta. Human Bridge kunnostaa ja huoltaa laitteet ennen niiden toimittamista eteenpäin. Järjestö tukee vaate- ja perushyödykelahjoituksin myös ihmisiä, joita on kohdannut humanitaarinen kriisi. Apua toimitetaan noin kahteenkymmeneen maahan. Stadium on kerännyt lahjoituksia vuonna 2019–2022 Irakiin, Romaniaan, Kazakstaniin, Ukrainaan ja Moldovaan. Human Bridge auttaa myös toimittamalla terveydenhuollon välineitä.

REACTIVATE LUKUINA

88 244 kiloa tekstiilijätettä on kierrätetty ReActivate-keräysten kautta yhdessä Human Bridgen kanssa. Yli 150 000 takkia, tennaria ja jalkapallokenkää on toimitettu niitä tarvitseville muun muassa Romaniaan, Irakiin, Syyriaan ja Etelä-Afrikkaan.​

Kiitos EPS yhteisölle

10.5.2022
Janne Ohralahti

Toiminnanjohtaja

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry