Nina Kalliovaara siirtyy HYRI Hockey ry:n uudeksi seurakoordinaattoriksi.

Nina on tehnyt pitkän uran Espoon Palloseuran hallinnon eri tehtävissä. Vuosien varrelle on mahtunut niin seuran taloudenhallintoa, henkilöstöhallintoa, viestinnän sekä varainhankinnan koordinointia sekä lukuisia seurahallinnon arkisia toimistorutiineja.

On ollut mahtavat 9 vuotta, ja olen oppinut paljon seuratyöstä ja urheiluseuran hallinnosta. Nyt tuntui oikealta hetkeltä suunnata kohti uusia haasteita. On ollut todella siistiä tutustua satoihin ihmisiin jotka epsin yhteisössä aktiivisesti toimivat. Kiitos kuuluu teille. Seuraa en jätä, jatkan edelleen joukkueenjohtajana tyttöjen B-junioreiden ja naisten edustuksen parissa.

Haluamme kiittää Ninaa kuluneista vuosista ja toivotamme kaikkea hyvää tuleviin uusiin haasteisiin.

Kentän laidalla nähdään.

19.4.2022