Linda Ruutu aloittaa 1.11.2021 alkaen tyttöjen (13-15v) talenttivalmentajana sekä joukkuevalmentajana tyttöjen U18-ikäluokassa.

Olen todella innoissani päästessäni aloittamaan valmentajana EPS:ssä. EPS on mennyt hyvään suuntaan viime vuosina ja on hienoa päästä aloittamaan täysipainoinen valmentajan ura samasta seurasta, mistä peliura sai alkunsa. Uskon, että tämä on sopiva haaste itselleni tähän kohtaa uraa ja toivon, että pystyn tuomaan oman panokseni auttaakseni pelaajia eteenpäin.

Linda Ruutu

Pelaajaura
Linda aloitti jalkapallon pelaamisen EPS:ssä 7 vuotiaana. Viimeiset kolme kautta Klubissa kapteeninnauhaa kantanut Linda edusti Klubia pelaajana kausina 2006–2009, 2012 sekä 2016–2021. Pääsarjatasolla hän on edustanut Suomessa HJK:n ja FC Espoon lisäksi myös PK-35 Vantaata. Ulkomailla Linda on pelannut Yhdysvalloissa Connecticutin yliopistojoukkueessa sekä norjalaisessa IK Grand Bodössä.

Pelaajauransa aikana Linda on voittanut kolme Suomen mestaruutta sekä Suomen Cupin kuudesti. Lisäksi hän on edustanut Suomea maajoukkueessa.

Tyttöjen talenttivalmennus
Talenttivalmennusohjelman tavoitteena on potentiaalisten pelaajien nuoruusvaiheen (13-15v) valmennuksen vaatimustason ja laadun nostaminen, jotta voimme paremmin tukea pelaajien polkua kohti omaa edustusjoukkuetta, kansallisen sarjan pelaajiksi ja kansainvälisiä kenttiä. Talenttivalmentajan työnkuva kohdistuu työhön kentällä. EPS:lle myönnetty talenttivalmennustuki on osa jalkapalloseurojen laatujärjestelmän toimenpiteitä. Tyttöjen nuorisovaiheen talenttivalmennusohjelman päämääränä on tukea pelaajien laadukasta arkea ja tukea samalla motivoituneimpien pelaajien urheilijaksi kasvamista.

Tervetuloa Linda