Espoon Palloseuran P09 Akatemia aloittaa pelit Etelä- ja Länsi-Suomen korkeimmalla tasolla, EL-liigassa. 

P09 Akatemia sijoittui kovassa karsintalohkossaan toiseksi Hongan jälkeen. EPS voitti karsintalohkossaan viisi ottelua, pelasi kerran tasan ja hävisi kerran. EPS teki karsinnoissa huikeat 37 maalia päästäen ainoastaan 14 maalia.  

– Tämä oli koko joukkueen yhteinen saavutus, jokaisesta 24 pelaajasta jokaiseen taustahenkilöön. Haluan kiittää joukkueen aikaisempia valmentajia. Pohjat olivat mainiot, kun aloitin tehtävässä syksyllä 2019, kertoo joukkueen päävalmentaja Eero Laurila. 

09 Akatemia aloittaa pelit EL-liigassa keskiviikkona 4.8. Porvoossa, kun vastaan asettuu FCFJ. Ensimmäinen kotipeli pelataan lauantaina 7.8. kello 13:30, kun MuSa saapuu vierailulle Espoonlahteen. 

Koko otteluohjelma löytyy täältä:  

Kuvat: Mikko Merikari# ESPOO VOITTAA AINA